Atjaunotā Mežaparka Džungļu taka atvērta apmeklētajiem

1

Šodien, 21. jūnijā, tika atvērta atjaunotā Pārventas Mežaparka Džungļu taka, kurā tika uzstādītas jaunas un sertificētas rotaļu iekārtas bērniem, informē Ventspils Komunālā pārvalde.

Lai mazie ventspilnieki arī Pārventā varētu jautri pavadīt brīvo laiku labiekārtotā rotaļu laukumā, Mežaparka Džungļu takā tika uzstādītas 8 jaunas rotaļu iekārtas ar kompleksu šķēršļu un rāpšanās tīklu elementu grupu, kas paredzētas bērniem sākot no 3 gadiem. Lai garantētu iekārtu drošību un atbilstību mūsdienu standartiem, Mežaparka Džungļu takā tika veikta rotaļu laukumu iekārtu sertificēta pārbaude, saņemot apliecinājumu par iekārtu atbilstību drošības prasībām.

Jūnijā apmeklētājiem tika atvērta arī atjaunotā Džungļu taka Jūrmalas parkā, kur tika uzstādītas 15 jaunas un sertificētas rotaļu iekārtas bērniem, kā arī vingrošanas zona, kas paredzēta arī pieaugušajiem.

Uzklausot iedzīvotāju ierosinājumus, Ventspils pašvaldība ik gadu cenšas uzlabot, izbūvēt vai papildināt jau esošos bērnu rotaļu laukumus ar jaunām un interesantām rotaļu iekārtām.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture