Bardaks Lemberga hūtē

Jautājums uzdots: Viesis 25. jūnijs

Labdien!
Šodien ir brīvdiena, kalnu apmeklē pilsētas iedzīvotāji un viesi. Karsta diena. Bet nekur nevar nopirkt ūdeni! Kafejnīca nestrādā (jocīgi, ka uzņēmējiem naudu nevajag), dzerienu aparāts nestrādā, saldējumu kioskos arī nav. Pie kases pienāca sieviete, prasa, kur dabūt ūdeni zīdainim. Meitenes atbild, ka, diemžēl, nav kur dabūt. Paldies kases meitenei, kas atnesa savu krūzi ar ūdeni. Bet ko darīt citiem? Kalns pilns ar bērniem.


4 comments

  1. Liene

    Liene, 26. jūnijs 2023 - 14:15

    Dodoties karstā dienā jebkur ar bērnu, arī pašiem pieaugušajiem, būtu jāpadomā jau sākotnēji lai ūdens būtu līdzi! Nevienam citam nav pienākums to nodrošināt, tās ir primārās rūpes par savu un savu bērnu drošību, veselību. Te jau drīzāk nevis par kalnu sūdzība, bet gan par vecākiem, kā var doties kaut kur tik karstā laikā nepadomājot par to, ka bērnam vajag ūdeni līdzi!!!???

    1. Lienei

      Atbilde: Liene

      Lienei, 26. jūnijs 2023 - 15:44

      Ģimene nevar paņemt līdzi 10 litrus, ja plāno pavadīt kalnā vairākas stundas. Tas ir tikai normāli reķināties, ka varēsi nopirkt ūdeni izklaides vietā.

  2. OC Ventspils

    OC Ventspils, 26. jūnijs 2023 - 12:08

    Piedzīvojumu parkā kafejnīcas pakalpojumus sniedz SIA Landry. Vasaras periodā kafejnīca darbojas katru dienu, bet Līgo svētku brīvdienās kafejnīcas vadība bija pieņēmusi lēmumu nestrādāt. Situācija par 25. jūniju ar pakalpojuma sniedzējiem ir pārrunāta un tiks ņemta vērā.
    Atgādinām, ka bez kafejnīcas Piedzīvojuma parkā ir pieejami divi dzērienu un viens dzērienu / uzkodu automāts. Ja kādam no automātiem bija radušās kādas tehniskas problēmas, tad zvanot uz automāta norādīto tālruņa numuru, tās parasti tiek īsā laika posmā atrisinātas.
    Informējam gan iedzīvotājus, gan pilsētas viesus, ka Ventspilī krāna ūdens ir droši lietojams dzeršanai un tas ir brīvi pieejams arī Piedzīvojumu parkā.
    Atvainojamies par radušos situāciju un sagādātajām neērtībām.

  3. Zane

    Zane, 25. jūnijs 2023 - 21:41

    Bardaks ir mammītē, kura izejot no mājas nepaņem līdzi bērnam ūdeni.

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture