Zivju kombināts

Jautājums uzdots: Kukurūza 03. jūlijs

Cik atceros, daudzus gadus atpakaļ, tika izstrādāts plāns, ja nemaldos, ka zivju kombinātam tiks uzbūvēta jauna ražotne Talsu ielā, kur atrodas saldētavas, jo tajā rajonā gribēja attīstīt jahtu ostu un izveidot kā jaunu atpūtas vietu pie jūras.
Ņemot vērā to, ka tagad zivju kombināts iegulda līdzekļus, mainot logus, durvis, tiek krāsota vasāde, izskatās, ka nekas nemainīsies un arī turpmāk kombināts paliks esošajā vietā.
Kam pieder piestātne un ceļš, kurš ved caur kombinātu? Arī tur prasās ļoti lielas investīcijas, lai atjaunotu piestāti un sakārtotu brauktuvi


3 comments

  1. Vietējais

    Vietējais, 07. jūlijs 2023 - 00:12

    Cik zinu, tad 2016.g. izstrādāja par viesnīcas projektu tur kur ir tās garāžas un tā pamestā viesnīcas ēka no sarkanajiem ķieģeļiem, bet kas tur notika tālāk ar to projektu man gan nav zināms. Varbūt kādam ir zināms, vai tur vispār vēl tas projekts jeb kad tiks realizēts, vai arī Covid-19 krīze visam pielika treknu punktu?

    1. Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļa

      Atbilde: Vietējais

      Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļa, 07. jūlijs 2023 - 09:49

      Paredzot izstrādāt teritorijas starp Medņu ielu, Baltijas jūru, Ventas upi, Ventspils jahtu ostu, Kroņa ielas turpinājumu un Enkuru ielu detālplānojumu, tika izstrādāta minētās teritorijas attīstības vīzija, kuras pamatprincips bija blīvas jaunas dzīvojamās un darījumu iestāžu apbūves veidošana ap esošo zvejas ostu. Iepriekšminētās teritorijas nomnieks detālplānojuma izstrādi nerealizēja.

  2. Viesturs

    Viesturs, 04. jūlijs 2023 - 14:08

    Jahtu osta jau tiek attīstība, bet tas notiek palēnām. Nav nozīmes uzbliezt milzīgu jahtu ostu, ja tās jahtas vēl tik daudz neienāk. Ir jābūt loģiskai un pakāpeniski secīgai attīstībai. un tā jau notiek.

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture