Pasākums kempingā

Jautājums uzdots: Viesis 15. jūlijs

Vai šeit kāda iestāde maz kontrolē, cik skaļi tiek atskaņota mūzika pasākuma laikā? Tas taču nav normāli ka līdz pat Sarkanmuižas dambim naktī līdz plkst. 4 ir dzirdami nenormālie basi no kempinga. Gulēt vienkārši nebija iespējams. Kāda velna pēc ir tik skaļi jāatskaņo mūzika, ja tas ir paredzēts tikai kempinga apmeklētājiem. Kam turpmāk sūdzēties, ka traucē mūzika no kempinga, jo šonakt būs tas pats. Kāpēc nevar šādus pasākumus ierobežot ar noteiktiem decibeļiem? Lai tie kas iet arī klausās to DJ sviestu, nevis visa pilsēta.


10 komentārs

  1. Ventspils Kultūras centrs

    Ventspils Kultūras centrs, 17. jūlijs 2023 - 13:41

    Informējam, ka pasākumu Piejūras kempingā organizēja Latvijas Motoklubu asociācija. Esam veikuši pārrunas par atskaņotās mūzikas radīto troksni. Skaņas pastiprinošās iekārtas tika kontrolētas pieļaujamajos decibelos. Nereti laika apstākļi – vēja virziens ietekmē skaņas dzirdamību attālākās pilsētas vietās.
    Vairāku tūkstošu lielais skatītāju daudzums gar ielu malām Parādes brauciena laikā, kā arī interesentu skaits krastmalā, liek secināt, ka iedzīvotāju vidū šis pasākums raisa plašu interesi. Parādes brauciena organizēšanā un drošības nodrošināšanā tika iesaistīti vairāk nekā 50 cilvēku – gan valsts un pašvaldības policisti, zemessardze, apsardzes darbinieki un arī brīvprātīgie no motobraucēju vidus. Tā tehniskā realizācija tiek skrupulozi plānota, lai būtu droša gan skatītājiem, gan pašiem motobraucējiem un arī citiem satiksmes dalībniekiem.

  2. Mince

    Mince, 16. jūlijs 2023 - 19:41

    Pagaidiet nākamnedēļas Ghetto Games kad piedzērušies mazgadīgie ālēsies visos stūros ne tikai kempingā. Un Lielais prospekts būs ciet 3 dienas .

  3. Izmisums

    Izmisums, 16. jūlijs 2023 - 18:57

    Šī gan ir intersesanta politikai pilsēta šāda pasākuma organizēšanai.
    šāds pasākums neintresē lielāko daļu iedzīvotāju. Notiek nekontrolēta braukšana pa ielām, dzeršana un skaļa ālēšanās.

    Ja to aizvietot ar kādu festivālu, tas būtu saprotams. Bet šeit sanāk , ka tiek pārstāvētas šauras indivīdu intreses.

    Kāpēc Kultūras centrs nevar noorganizēt kvalitatīvus pasākums ar mūziku – latviešu grupām – uzaiciniet, nosponsorējiet – Instrumentus, Dzelzs vilku, vai kādu citu.

    Liekas, ka vis šiet iet uz norietu , vieni senjoru pasākumi, nu nav ko šeit baudīt no kultūras.

    Darbadienas vakār, cienījama vecuma ārzemju tūristi jautā, kur šeit var paēst vai pasēdēt pabaudīt džerienus, aiz kauna zemē jāielien.

    Kultūras centr aizbrauciet apmaiņas programmā uz Kuldīgu, Liepāju, Siguldu, Rīga rajona pašvalīdbām iemācieties, kā rīkot un kāda veida pasākumus. Ne jau jandāliņš motobraucējiem.

    1. !!

      Atbilde: Izmisums

      !!, 17. jūlijs 2023 - 12:53

      Jā, to, ka neinteresē var redzēt parādes laikā, kad skatītāji ir viscaur pilsētai, lielā pūlī, abos Ventas krastos. Tā mums ikdienā, kad nekas neinteresē un nenotiek cilvēki stāv, ja?

      Un nekontrolēta braukšana??
      Parāde ir kontrolēta, pārējā laikā satiksme notiek kā ierasts, tajā var piedalīties ikviens ar atbilstošu vadītāja apliecību, ievērojot ceļu satiksmes noteikumus.
      Kas tieši būtu papildus jākontrolē? Jāliedz cilvēkiem braukt, apskatīt pilsētu, paēst vietējās ēdnīcās, no kā vietējie uzņēmumi gūst peļņu?

  4. Aldis

    Aldis, 16. jūlijs 2023 - 17:45

    Nu atvainojiet, ja pat vārvē šis bardaks no kempinga bija dzirdams – tieši nejēdzīgie basi, tad tas vairs nav normāli. Jautājums kā Ventspils dome turpmāk grasās šo risināt? Tas turpmāk nav pieļaujams. Tad rīkojiet pasākumu līdz 12 naktī, nevis 4 no rīta, vai vienkārši līgumā ar organizatoriem atrunājiet, ka ir jābūt noteiktam skaļumam. Tad sanāk ka es arī tagad varu izīrēt kempingu un līdz 5 naktī dot vaļā mūziku, ko dzirdēs pat Lembergs Puzē? Kas tā nekait, nekādi ierobežojumi no pašvaldības, daru kā gribu, galvenais lai nauda ieripo kontā.

    1. Liene

      Atbilde: Aldis

      Liene, 17. jūlijs 2023 - 12:40

      Nu šo vari nestāstīt.. Vārvē..
      Es dzīvoju vien pāris km no kempinga un jā – dzirdēt varēja, bet nu ne tā, ka traucētu dzīvi.

      Man kaimiņi mēdz skaļāk ballēties, bet to tad jau arī noteikti Vārvē dzirdi, ja?

  5. Vadims

    Vadims, 16. jūlijs 2023 - 14:23

    Šonakt paldies dievam bija klusums.

  6. Janka

    Janka, 16. jūlijs 2023 - 14:19

    Kāpēc moto pasākuma laikā esat Sarkanmuižas dambī, ja jābūt ir kempingā?

  7. Bez basiem

    Bez basiem, 15. jūlijs 2023 - 16:22

    Tas jau normāli. Ventspilī organizatori ar katru gadu paliek aizvien kurlāki un griež aizvien skaļāk, tā jau aptuveni gadus 3 – 4. Nevienu neinteresē, ka kādam traucē gulēt.

    1. Janka

      Atbilde: Bez basiem

      Janka, 17. jūlijs 2023 - 10:57

      Vasarā ir pasākumi, nav ko gulēt!

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture