Kustība pa Apļa ielu

Jautājums uzdots: Aleksandrs 11. augusts

Labdien! Braucot pa Apļa ielu, virzienā uz Circle K regulāri labā pusē(pie Vizium) novietota automašīnu kolonna, kas traucē pārvietoties. Iesākumā domāju, ka automašīnas novietojuši blakus esošā uzņēmuma darbinieki, bet tad pamanīju, ka vairums cilvēku dodas tieši uz Vizium(laikam ieeja tuvāk ir no ielas malas nekā no Vizium stāvlaukuma). Ņemot vērā iepriekš minēto, lūdzu, apsvērt iespēju uzstādīt apstāties/stāvēt ceļa zīmi kā tas ir pretējā ielas pusē. Lai cilvēki novieto automašīnas VIZIUM stāvlaukumā un netraucē transporta kustību, tur ir pietiekami daudz vietu.


3 comments

  1. Ventspils Pašvaldības Policija

    Ventspils Pašvaldības Policija, 15. augusts 2023 - 16:02

    Atbildot uz komentētāja “Aleksandrs” komentāru interneta portālā https://www.ventspils.lv par transportlīdzekļu kustību Ventspilī, Apļa ielā, Ventspils Pašvaldības policija informē, ka apsekojot Apļa ielu, ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumi netika konstatēti. Ņemot vērā to, ka šajā vietā transportlīdzekļu kustības problēma ir apzināta, tiks izvērtēts jautājums par ierobežojošo satiksmes organizācijas tehnisko līdzekļu uzstādīšanu. Pašvaldības policija atgādina, ka nepieciešamības gadījumā ar Valsts policiju iespējams sazināties, zvanot – 110 vai Pašvaldības policijai – 63680808; 28680808.

  2. Mārtiņš Rozentāls

    Mārtiņš Rozentāls, 13. augusts 2023 - 19:28

    Jā. Šī problēma ir apzināta un tiks lemts par ierobežojošo satiksmes organizācijas tehnisko līdzekļu uzstādīšanu, kā tas tika realizēts “Vizium” pusē, ar domu, ka tomēr pēc šiem ierobežojumiem uz Apļa ielas automašīnas no “Azaron” un “Galantus” darbinieku puses atstātas netiks. Bet nekā – tomēr izmanto tagad otru Apļa ielas pusi.

  3. Janis

    Janis, 13. augusts 2023 - 15:39

    Ļoti pamatots jautājums,jo tiešām uz ielas novietotās mašīnas traucē satiksmi!!!

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture