Ventspils seniori startēs Baltijas čempionātā vieglatlētikā

1

No 12. līdz 13. augustam, Igaunijas galvaspilsētā Tallinā notiks 10. Baltijas čempionāts vieglatlētikā senioriem, kurā piedalīsies 14 Ventspils veterānu vieglatlētikas kluba sportisti.

Mūsu sportistu starti: Valdis Cela (100m skriešana, augstlēkšana, tāllēkšana un trīssoļlēkšana), Gatis Brakanskis (200m, 400m un 800m skriešana), Anija Petrovska (tāllēkšana), Dace Brakanska (trīssoļlēkšana un augstlēkšana), Ginta Rassa (augstlēkšana, tāllēkšana, 200m, 400m un 800 m skriešana), Maija Vesele (augstlēkšana, tāllēkšana un trīssoļlēkšana), Aigars Ansbergs (400m un 800m skriešana), Juris Dombrovskis (100m un 200m skriešana), Raitis Kozlovskis (1500m un 5000m skriešana), Aleksejs Iļjušins (lodes grūšana un diska mešana), Uģis Lasmanis (augstlēkšana, lodes grūšana, diska mešana un šķēpa mešana), Dainis Kūla (lodes grūšana un šķēpa mešana), Guntis Grīnvalds (1500m un 5000m skriešana) un Māris Petrovskis (200m skrējiens).

Vairāk info par sacensībām skatīt: ŠEIT.

Ar Ventspils pašvaldības atbalstu senioru vieglatlēti regulāri piedalās un gūst panākumus pasaules un Eiropas čempionātos, kā arī treniņu nodrošinājumam mūsu vieglatlētikas seniori ikdienā bez maksas var izmantot pilsētas sporta bāzes.

Vēlam veiksmi un panākumus mūsu sportistiem!


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture