Ventspils pilsētas basketbola čempionātā uzvarētāji Anzāģe/Pope piedalīsies “Krastu mačā”

1

19. un 20. augstā, Rīgas svētku ietvaros jau 14. reizi notiks gadskārtējais “Krastu mačs” basketbolā. Pirmo reizi Krastu mačs tiks aizvadīts Esplanādē, laukumā pie Raiņa pieminekļa, un tā devīze ir “Par gaismas uzvaru!”.

Tradicionālajā diennakts basketbola spēlē “Krastu mačs” šogad piedalīsies arī Latvijas labākās amatieru basketbola komandas, kuru vidū būs Ventspils pilsētas basketbola 2022./2023. gada sezonas čempionāta uzvarētāji Anzāģe/Pope. Anzāģe/Pope spēkosies ar Liepājas pilsētas basketbola čempionāta uzvarētajiem BK Nīca/BL inženiertīkli un spēle notiks sestdien, 19. augustā, plkst. 20:00.

Ventspils pilsētas basketbola čempionātā 2022./2023. gada sezonā piedalījās septiņas komandas  – Baltijas Ekspresis, Anzāģe/Pope, Brīvostas pārvalde, Spars, Ventspils Tehnikums, Niedras un Ventspils 36ers, kuras savā starpā aizvadīja viena apļa turnīru pēc kā notika izslēgšanas spēles. Par čempioniem pirmo reizi kļuva Anzāģe/Pope komanda, otrā vietā Brīvostas pārvalde, bet trešā Baltijas Ekspresis.

Novēlam veiksmi Anzāģe/Pope komandai!


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture