Transports pēc kultūras pasākumiem t.n. Jūras vārti.

Jautājums uzdots: Zenta 21. augusts

Ir sākusies abonementu tirdziecība uz rudens sezonas kultūras pasāskumiem,ļoti gribētos aiziet uz kādu izrādi ,jau pāris gadus šādas iespējas nav,jo nav sabiedriskais transports,kas pēc izrādes nogādātu pārventā,zinu ka līdzīga problēma ir arī pilsētas pusē dzīvojošajiem senioriem,jo vēlā vakarā mērot ceļu no teātra nama līdz centram ir izaicinājums,kas ne visiem ir pa spēkam.Pretim Jūras vārtiem ir palikusi autobusu pietura,kurā jau pāris gadus autobus nav piestājis.Vai tiešām būtu ļoti grūti un dārgi pēc pasākumiem Jūras vārtos noorganizēt reisu uz pārventu,ja cilvēki būs pārliecināti ,ka šāds transports būs interese būtu liela!


4 comments

  1. Aivars

    Aivars, 22. augusts 2023 - 19:53

    Jā,tiešām!!!!! Un līdz ar to ja cilvēkam nav ērti pēc tam nokļūt mājās- viņš pārdomā vispār neapmeklēt to vietu !!!!!

  2. Kurzemes filharmonija

    Kurzemes filharmonija, 22. augusts 2023 - 14:45

    Paldies par izrādīto interesi un ieteikumu!

    Iepriekš šādi reisi pēc pasākumiem teātra namā “Jūras vārti” tiešām tika organizēti, tomēr pieprasījums pēc tiem bija neliels, tāpēc šāda pakalpojuma sniegšana netika turpināta. Šī gada SIA “Kurzemes filharmonija” budžetā finansējums īpašu autobusu reisu organizēšanai nav paredzēts.

  3. Viesis

    Viesis, 22. augusts 2023 - 14:42

    Ja interese būtu liela, tad tie autobusi nekur nebūtu palikuši, jāsaka kā ir.
    Kādam jau par to reisu ir jāsamaksā. Ja to izmato 5 cilvēki, tad tas neatmaksājas. Tiem cilvēkiem, protams, ērti, bet nu sabiedriskais transports nav taksis. nekur citur netiek pielāgots pilsētas sabiedriskais transports teātra izrādēm. Arī Liepājā pēc izrādes ir jāmēro ceļš līdz pieturai, kur kursē autobuss uz attiecīgo rajonu. Netiek organizēti reisi no paša teātra.
    Ja dodaties kompānijā, tad opcija ir saorganizēties kompānijā un kopā braukt ar taksi, tad droši, ka tas jūs savāks pie durvīm un nogādās līdz namdurvīm un pa visiem sametoties arī finansiāli nebūs tik sālīti.

    1. Zenta

      Atbilde: Viesis

      Zenta, 22. augusts 2023 - 15:05

      Te gan būtu vietā pateikt,ka no Lepājas teātra līdz tuvākajai tranvaja vai autobusa pieturai ir trīs minūšu gājiens un sab .transports lidz 23 Liepājā kursē regulāri…Mums līdz pieturai Slimnīca ir ko soļot ,sevišķi ziemā un no plk.20 sab.transports kursē pēc nakts grafika un pēc pasākuma kurš beidzās pēc 22 varbūt būs ,bet visdrīzāk vairāk nebūs…..Žel ,bet jāsēd mājās….

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture