Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca aicina darbā māsu palīgus un sanitārus

1

Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca aicina māsu palīgus un sanitārus pieteikties darbam Ventspils slimnīcā. Slimnīca sagaida pretendentus ar labām saskarsmes spējām, augustu atbildības sajūtu un precizitāti. Lai pieteiktos, nepieciešama vismaz vidējā izglītība, vēlama māsas palīga izglītība, savukārt pieredze pacientu aprūpē tiks uzskatīta par priekšrocību.

Māsu palīgiem un sanitāriem ir būtiska loma ārstniecības atbalsta, veselības aprūpes un pacienta labbūtības veicināšanā. Galvenie darba pienākumi ietver pacientiem nozīmēto darbību veikšanu pamata vajadzību nodrošināsanā, higiēnas procedūru veikšanu, kā arī kārtības un tīrības uzraudzīšanu palātās.

Slimnīca sniedz neatliekamo medicīnisko palīdzību septiņos profilos. Slimnīcu raksturo mūsdienīgas tehnoloģijas diagnostikā, ārstniecībā un rehabilitācijā, kā arī ērta darba vide. Atalgojums: stundas tarifa likme no 4.218 eiro līdz 4.849 eiro, atbilstoši kvalifikācijai, kā arī piemaksas par nakts un svētku stundām un par darba stāžu.

Speciālisti aicināti sazināties ar slimnīcas personāldaļu e-pastā [email protected] vai pa tālruni 63621313, lai pārrunātu iespējas un vienotos par nosacījumiem darba uzsākšanai.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture