Ventspils seniori startēs Latvijas čempionātā vieglatlētikā

1

26. augustā Bauskā notiks 9. Latvijas čempionāts vieglatlētikā senioriem, kurā piedalīsies 18 Ventspils veterānu vieglatlētikas kluba sportisti.

Mūsu sportistu starti: Valdis Cela (100m un 400m skriešana, augstlēkšana), Gatis Brakanskis (400m un 800m skriešana), Anija Petrovska (tāllēkšana un lodes grūšana), Dace Brakanska (tāllēkšana, trīssoļlēkšana un augstlēkšana), Ginta Rassa (augstlēkšana, tāllēkšana un 800 m skriešana), Maija Vesele (augstlēkšana, tāllēkšana un trīssoļlēkšana), Aigars Ansbergs (5000m skriešana), Juris Dombrovskis (100m skriešana), Raitis Kozlovskis (800m un 5000m skriešana), Aleksejs Iļjušins (šķēpa mešana, lodes grūšana un diska mešana), Juris Baraus (800m skrējiens), Māris Petrovskis (100m skrējiens), Sandris Balinskis (5000m skrējiens un augstlēkšana), Signe Lauva (3000m skrējiens), Gunta Buholce (tāllēkšana un trīssoļlēkšana), Ligita Ziemane (augstlēkšana, lodes grūšana, diska mešana un šķēpa mešana), Iveta Stankevica (trīssoļlēkšana, lodes grūšana un diska mešana) un Baiba Lāce (diska mešana un šķēpa mešana).

Vairāk info par sacensībām skatīt: ŠEIT.

Ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības atbalstu senioru vieglatlēti regulāri piedalās un gūst panākumus pasaules un Eiropas čempionātos, kā arī treniņu nodrošinājumam mūsu vieglatlētikas seniori ikdienā bez maksas var izmantot pilsētas sporta bāzes.

Vēlam veiksmi un panākumus mūsu sportistiem!


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture