Apstiprināts Ventspils valstspilsētas pašvaldības ilgtspējīgas enerģētikas un klimata rīcības plāns 2023.-2030. gadam

1

Nolūkā veicināt Ventspils valstspilsētas ilgtspējīgas enerģētikas sektora attīstību, kā arī klimata pārmaiņu mazināšanas pasākumus, tika izstrādāts Ventspils valstspilsētas pašvaldības ilgtspējīgas enerģētikas un klimata rīcības plāns 2023. – 2030. gadam, kas apstiprināts ceturtdien, 24. augustā, Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes sēdē.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības ilgtspējīgas enerģētikas un klimata rīcības plāns 2023. – 2030. gadam nosaka Ventspils valstspilsētas enerģētikas un klimata politikas mērķus, rīcības virzienus un pasākumus turpmākajiem astoņiem gadiem.

Ar iepriekš minēto dokumentu var iepazīties Ventspils valstspilsētas pašvaldības mājaslapā www.ventspils.lv sadaļā “Pilsētas pārvalde – Publiskie dokumenti – Ilgtspējīgas attīstības stratēģija un programma” un portālā ĢeoLatvija.lv.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības ilgtspējīgas enerģētikas un klimata rīcības plāns izstrādāts, pamatojoties uz Ventspils valstspilsētas pašvaldības un Ventspils novada pašvaldības kopīgās attīstības programmas 2021. – 2027. gadam Ventspils valstspilsētas pašvaldības Rīcības plānā noteikto pasākumu V-7-5-1 “Plānošanas dokumenta izstrāde ilgtspējīgas enerģētikas sektora attīstības veicināšanai un klimata pārmaiņu mazināšanai” un Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes 2022. gada 28. jūlija lēmumu Nr. 137 “Par Ventspils pilsētas ilgtspējīgas enerģētikas un klimata rīcības plāna 2022. – 2030. gadam izstrādes uzsākšanu”.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture