4. vsk. mājas lapa

Jautājums uzdots: vecāks 01. septembris

Labdien! Kurš ir atbildīgs par Ventspils vidusskolu mājaslapu informāciju. Piem., 4. vsk. tajā tik aizvēsturiski dati, ka pat aktuālā skolotāju saraksta nav, vien veca fotogrāfija. Nav pat iespējams apskatīties skolā strādājošos skolotājus, kas bērnus mācīs. Salīdzinājumam paskatījos citas, tikai ģimnāzijā ir labi sakārtota informācija.


5 comments

  1. Ventspils Izglītības pārvalde

    Ventspils Izglītības pārvalde, 18. septembris 2023 - 12:13

    Labdien!
    Atbildību, kas saistīta ar Ventspils 4.vidusskolu, uzņemas skolas direktore Inga Bužoka.
    Direktore ir atvērta komunikācijai par visiem ar skolu saistītiem jautājumiem. Ikviens vecāks ir aicināts uz sarunu, sazinoties pa t.:63624006 vai elektroniski: [email protected]
    Skola izmanto e-klases platformu, kurā vecāki var iepazīties ar skolotāju vārdiem, uzvārdiem (aktualitāts/saziņa – e-pasts) un sazināties ar skolotājiem, skolas administrāciju.
    Skolas mājas lapā pedagogu fotogrāfija tiks atjaunota 2023.gada decembrī, kad būs notikusi kopīgā skolas fotogrāfēšanās. Paldies par vērību interneta lietotājam!

  2. viesis

    viesis, 06. septembris 2023 - 21:59

    Jebkurai sevi cienošai organizācijai būtu nepieciešama mājaslapa ar visu svarīgāko informāciju. Ir arī regula, kas nosaka Vai tad labāka ir kaut kur nezin kur organizēta lapa Facebook, kur visai informācijai viegli piekļūst jebkur pasaulē gan par bērnu gan par skolotājiem (kā tas tagad notiek ar visām skolām), vai oficiāla skolas mājaslapa? Jāievēro MK noteikumi 445 “Kārtība, kādā iestādes ievieto informāciju internetā”

  3. Viesis

    Viesis, 04. septembris 2023 - 12:02

    Kārtējais “viss slikti” vecāks. Nevienai skolai mājas lapā nav pienākums publicēt skolotāju sarakstus. Uzziņas un saziņas vietne ar skolu ir e-klase. Tajā ir visi jūsu bērna pedagogi. Tur redzat visu ar bērnu saistīto informāciju.
    Skatiet tur.

  4. Pilsētas iedzīvotājs

    Pilsētas iedzīvotājs, 04. septembris 2023 - 10:19

    Interesanti, kas gan varētu atbildēt par skolas mājas lapu… vai tik ne pati skola. Ja reiz ir kādas pretenzijas, kāpēc nevēršaties pie skolas administrācijas vai vadības? Domā, ka šeit ātrāk, gudrāk, labāk atbildēs? Vai arī ir liela vēlme publiski “nolikt” skolu? Vienmēr pašvaldības iestādes raksta / iesaka, ka, ja ir kādas neskaidrības, nepatika, utt., lūgums vērsties pašā iestādē, lai varētu risināt. Bet vienmēr atrodas kāds kam vajag publiski “riet”!

  5. arī vecāks

    arī vecāks, 03. septembris 2023 - 21:09

    Kam nepieciešami publiski skolotāju saraksti?
    Es sava bērna skolotājus e-klasē sarakstē gan redzu, gan varu sarakstīties.

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture