Sveiks Latvijas izlases basketbolistus par sasniegumiem pasaules kausā basketbolā

1

Latvijā atgriezusies vīriešu basketbola izlase, kura izcīnījusi vēsturisku panākumu, startējot pirmo reizi Pasaules kausā basketbolā, izcīnīja 5.vietu. Mūsu komanda aizvadīja 8 spēles un izcīnīja 6 uzvaras.

Lai godinātu sportistus un viņu ģimenes, 13.septembrī plkst. 18:00 Koncertzālē “Latvija” notiks Latvijas vīriešu basketbola izlases dalībnieku sveikšanas pasākums, kurā aicināti piedalīties ikviens ventspilnieks un basketbola līdzjutēji. Plānots, ka pasākumā piedalīsies Andrejs Gražulis, Rihards Lomažs, Jānis Strēlnieks, kā arī basketbolistu Klāva Čavara un Toma Leimaņa ģimenes.

Lielisku čempionātu aizvadīja Andrejs Gražulis, kurš nospēlēja 8 spēles un vidēji 27 minūtēs guva 14,4 punktus, kā arī izcīnīja 3,8 atlecošās bumbas. Klāvs Čavars čempionātā piedalījās 7 spēlēs un labāko spēli aizvadīja pret Lietuvu, gūstot 8 punktus.

Pasaules kausā nespēlēja  vairāki sportisti, kuri deva nozīmīgu ieguldījumu, lai vīriešu izlase kvalificētos un izcīnītu šo lielisko panākumu – Toms Leimanis, Rihards Lomažs un Jānis Strēlnieks, kas trenējušies un absolvējuši sporta skolu “Spars”, spēlējuši Basketbola kluba “Ventspils” un Ventspils Augstskolas komandās, kā arī mācījušies Ventspils vispārizglītojošās skolās.

Pateicamies visiem basketbola līdzjutējiem, kuri atbalstīja mūsu Latvijas komandu un aicinām būt vienotiem un sveikt sportistus š.g. 13.septembrī plkst. 18:00 koncertzālē “Latvija”.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture