Uz laiku ir slēgta Gāliņciema bibliotēka

1

Tehnisku iemeslu dēļ Gāliņciema bibliotēka uz laiku ir slēgta. Gāliņciema bibliotēkas būvniecībā tika izmantots Fantoni firmas “4akustik Random” skaņu izolējošs griestu apdares materiāls un tā inovatīvs pielietojums – izliekums. Tā kā tika konstatēta akustisko paneļu termiskā izplešanās, būvuzņēmējs sadarbībā ar projekta autoru, veic uzstādītā materiāla pielāgošanas un regulēšanas darbus, lai izvērtētu kādu ietekmi uz materiālu atstāj temperatūras un mitruma izmaiņas. Plānots, ka minētie darbi tiks veikti līdz 30.09.2023., garantijas remonta ietvaros.

Šajā laikā grāmatas un citus materiālus varat nodot un saņemt citās Ventspils bibliotēkas struktūrvienībās. Lūgums sekot līdz informācijai par Gāliņciema bibliotēkas plānotajiem pasākumiem Ventspils bibliotēkas tīmekļa vietnē https://biblioteka.ventspils.lv/, sociālajos tīklos – Facebook https://www.facebook.com/VentspilsBiblioteka/, Instagram – https://www.instagram.com/ventspils_biblioteka/ vai zvanot pa tālruni 63627364.


3 comments

  1. smīns

    smīns, 19. septembris 2023 - 00:09

    Te nu bija un, kas būs vēlāk

  2. Gāliš

    Gāliš, 18. septembris 2023 - 22:13

    Kā varēja kaut kas izplesties? Vai 4akustik Random ir no koka? Es te ieguglēju, rādās, ka no kompozīta. Atvainojiet, ja kļūdos. Beidzot ir forša vieta, kur sīčiem uzturēties, bet jau ķibeles.

    1. !

      Atbilde: Gāliš

      !, 19. septembris 2023 - 14:18

      Nu visi materiāli izplešas un saraujas mainoties temperatūrai un mitrumam, tā ir tīra fizika. Būvnieks nav to paredzējis, to jau bibliotēka nevarēja pārbaudīt.


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture