Ventspilnieki startēs Eiropas čempionātā vieglatlētikā senioriem

1

No 21. septembra līdz 1. oktobrim Peskārā, Itālijā notiks Eiropas čempionāts vieglatlētikā senioriem, kurā piedalīsies 8 Ventspils veterānu vieglatlētikas kluba sportisti – Valdis Cela, Dace Brakanska, Gatis Brakanskis, Dainis Kūla, Ginta Rassa, Anija Petrovska, Māris Petroviskis un Juris Baraus. Kopumā no Latvijas piedalīsies 60 vieglatlētikas seniori.

Mūsu sportistu starti:

Valdis Cela (augstlēkšana, kārtslēkšana, desmitcīņa, 80 m barjerskriešana un 300 m barjerskriešana), Dace Brakanska (trīssoļlēkšana un augstlēkšana), Gatis Brakanskis (400m skriešana un 800m skriešana), Dainis Kūla (šķēpa mešana), Ginta Rassa (400 m skriešana, 800 m skriešana un septiņcīņa), Anija Petrovska (100m skriešana un tāllēkšana), Māris Petrovskis (200 m skriešana) un Juris Baraus (1500 m skriešana un 2000 m šķēršļu skrējiens)

Ar Ventspils pašvaldības atbalstu senioru vieglatlēti regulāri piedalās un gūst panākumus pasaules un Eiropas čempionātos. Treniņu nodrošinājumam mūsu vieglatlētikas seniori ikdienā bez maksas var izmantot pilsētas sporta bāzes.

Vēlam veiksmi un panākumus mūsu sportistiem!


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture