Vēl viens jaunrades nams

Jautājums uzdots: garlaicīgi 03. oktobris

Vizium sākumā bija interesants un daudzsološs, ka būs kaut kas saistīts ar zinātni un inovācijām. Taču pēdejā laikā nodarbības atgādina Jaunrades nama nodarbības (kurā vispār nekas liekas nenotiek). Vismaz tad jaunus eksponātus ieviešat…


1 comment

  1. Ventspils Digitālais centrs

    Ventspils Digitālais centrs, 05. oktobris 2023 - 11:51

    Labdien!
    Ventspils zinātnes centrs VIZIUM ikvienam interesentam piedāvā visaptverošas darbnīcas, kurās visdažādākajos veidos tiek aptverta STEM (zinātne, tehnoloģijas, inženierzinātne, matemātika) joma, kas sevī ietver ļoti plašu un neizsmeļamu tematiku. Darbnīcas ir paredzētas visai ģimenei, lai caur radošu, atraktīvu un izzinošu darbošanos, gan paši mazākie, gan pieaugušie, varētu uzzināt dažādus interesantus faktus un apgūt jaunas zināšanas. Tāpat tiek piedāvāti izglītojoši zinātnes šovi, kuros ar interesantiem paraugdemonstrējumiem ir iespēja labāk izprast dažādus ķīmijas un fizikas procesus. Regulāri tiek rīkoti dažādi tematiski pasākumi gan lieliem, gan maziem, kas sniedz iespēju izklaidējošā un brīvā atmosfērā, caur atraktīvu darbošanos un iesaisti, uzzināt un apgūt daudz jauna! Piemēram, 1. septembra aktivitātes, Mazo pētnieku darbnīcas, Jauno dabaszinātņu pētnieku centra nodarbības bērniem un jauniešiem, HaloVIZIUM pasākums, skolēnu brīvlaiku aktivitātes, tematiski pasākumi pieaugušajiem, Zinātnieku nakts aktivitātes gan lieliem, gan maziem, Terases svētki u.c. Aicinām sekot līdzi zinātnes centra aktualitātēm sociālajos tīklos un mājas lapā!
    Lai izveidotu jaunus eksponātus un/vai papildinātu esošo eksponātu saturu, nepieciešams ļoti liels finansējums, pie kura piesaistes Ventspils Digitālais centrs nemitīgi strādā, rakstot jaunus projektu pieteikumus un meklējot sadarbības iespējas ar uzņēmējiem un citām organizācijām. Šo procesu ietvaros mēs cenšamies iegūt resursus, lai radītu jaunus un inovatīvus un aizraujošus eksponātus, kas patīkami pārsteigtu un izglītotu mūsu apmeklētājus.

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture