Kapteinis

Jautājums uzdots: Problēmas Ganību ielā. 19. oktobris

Vienu no darba dienām izklaides pēc izdomāju pavizināties ar auto pa Ganību ielu, viss it kā labi – būvē jauno ražošanas ēku, visi autoplači ir pilni ar mašīnām un tad pēklšņi paverās neredzēts skats. Praktiski no Bucher līdz teju tam krustojumam, kas ved uz lidostu gar ielu visa ceļa garumā stāv mašīnas (varētu būt ap 60 – 80 spēkratu) – visticamāk darbinieku, kas strādā Bucher un Malmar utt. maksā nodokļus un centīgi katru darba dienu dodas strādāt tur viņas noliek, jo nav citur vietas.
Pa pusei tiek aizbloķēta viena braucamās daļas josla, jo īti tur auto likt laikam nav tomēr plānots.
Vai nebūtu saprātīgi ieplānot tajā vietā vienu daudzstāvu autostāvvietu (2 – 3 stāvi), lai mazāk aizņemtu vietas un neradītu braukšanas apstākļiem apgrūtinātu situāciju, jo es nespēju iedomāties, kas notiks, ja kāds no šiem uzņēmumiem izdomās paplašināties, vai arī parādīsies vēl viena ražošanas ēka, kas automātiski nozīmē, ka tur būs vēl vairāk cilvēku + auto?
Krustakalna ielas jaunais auto placis neatrisinās problēmu, jo tas nav diez ko liels, un atrodas tālu no Malmar ražotnes kur arī ir lielākā auto koncentrācija ielas malā.

Paldies.


2 comments

  1. Ventspils Komunālā pārvalde

    Ventspils Komunālā pārvalde, 20. oktobris 2023 - 10:05

    Jūsu jautājumā minētā teritorija ir Brīvostas teritorija un Ventspils valstspilsētas pašvaldībai nav tiesību šeit veikt infrastruktūras izbūvi.

    1. iedzīvotajs

      Atbilde: Ventspils Komunālā pārvalde

      iedzīvotajs, 20. oktobris 2023 - 11:46

      Bet pa Riņķa ielu gan Komunālā pārvaldes darbinieki varētu pabraukāt un paskatīties. Vakar vakarā uz Riņķa ielas pie sporta nama Terminālis stāvēja astoņi auto. Otrā ielas pusē arī auto. Mācību auto arī tur tiek dzenāti. Nav droši, bet kam tas interesē.

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture