Ventspils domei, darba inspekcijai.

Jautājums uzdots: Ventspils nekustamie īpašumi. 24. oktobris

Darba inspekcijai, Ventspils domei.

Jau vairākas nedēļas tiek veikt jumta remonts Annas ielas 4. Remontdarbi tiek veikti haotiski, neprofesionāli – strādnieki bieži nelieto galvas aizsargķiveres, netiek ievēroti elementārie darba drošības nosacījumi.
Remontdarbu laikā īpašums tika nosegts ar plēvi un pie plēves piemontētu dēli, kas vēja laikā visas naktis dauzīja sienu. Tikai laimīgas sagadīšanās pēc dēlis nenokrita kādam uz galvas.
Pateicoties šīm aktivitātēm, blakus īpašums Baznīcas ielā 2, Ventspils regulāri tiek piemēslots ar vecā jumta atlikumiem. Arī Annas iela ir piemēslota ar būvgružiem. Mēs jau vairākas nedēļas esam spiesti aiz celtniekiem savā teritorijā būvgružus.
Pāris dienas atpakaļ, mūsu darbinieks gandrīz guva galvas traumu, jo strādniekiem demontējot skārda daļas, liels apmetuma gabals atdalījās no fasādes un nokrita mūsu teritorijā.
Kad strādnieki veica sienas apmetuma labojumus, visa java tika izmētāta mūsu teritorijā.
Vairākas reizes strādniekiem tika aizrādīts un lūgts savākt savus atkritumus. Tāpat tika zvanīts Ventspils nekustamiem īpašumiem. Viss bez rezultāta! Šodien konstatējām, ka vēl vairāk ir izmētāta java mūsu teritorijā.
Lūdzu nekavējoties novērt ietves un blakus esošas teritorijas piegružošanu. Lūdzam savākt celtnieku radītos radītos atkritumus mūsu īpašumā.


2 comments

  1. ne

    ne, 30. oktobris 2023 - 10:21

    darba inspekcija nelasa ventspils forumus!! Ja gribi sūdzēties darba inspekcijai, tad raksti viņiem pa tiešo! un nejau ventspils viņiem pārsūtīs šādas sūdzības. neesi naivs.

  2. Zane

    Zane, 26. oktobris 2023 - 10:07

    Šajā mājā ir tikai viens īrnieks, kura īres maksa diezvai sedz jumta izmaksas. Vai tāpēc visām pārējām uzņēmuma apsasaomniekotajām mājām ties pacelta apsaimniekošanas maksa? Vai tā ie velme uz pilsētas iedzīvotāju rēķina sakārtot pilsētai piederošos īpašumu? Visi jau zin, kā uzņēmums slēdz īres maksas līgumus ar savējiem. Šir līgumi pat nenosedz pašizmaksu. Labs piemērs Zinātnes centrs

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture