Ģimenes ārsts

Jautājums uzdots: Ģimenes ārsts 25. oktobris

Esam ģimene, kas nesen pārcēlusies uz Ventspili un vēlamies atrast sev jaunu ģimenes ārstu. Bet visi kam esam rakstījuši, atsaka, jo neesot vietas. Esam 2 pieaugušie un 2 bērudārza vecuma bērni. Kā labāk rīkoties, lai tomēr atrastu mums visiem ģimenes ārstu Ventspilī?


  • Ventspils poliklīnika

    Atbilde: Ventspils poliklīnika 26. oktobris

    Labdien!
    Pašvaldības SIA “Ventspils poliklīnika” strādā seši ģimenes ārsti – poliklīnikas telpās (Raiņa ielā 6) pieņem Ērika Sprudzāne, Natālija Čerņenko, Tatjana Izgagina un Anna Matvejeva, bet Kuldīgas ielas doktorātā (Kuldīgas ielā 110) – Madara Bula un Gundega Rūtenberga. Lai uzzinātu vairāk par iespēju piereģistrēties pie izvēlētā ģimenes ārsta, Jums jāsazinās ar konkrēto ārstu. Ventspils poliklīnikas reģistratūras tālruņa numurs: 63622131, Kuldīgas ielas doktorāta tālruņa numurs: 63622286. Jums varētu noderēt Nacionālā veselības dienesta tīmekļvietnē atrodamā informācija par ģimenes ārstiem atbilstoši teritorijām: https://www.vmnvd.gov.lv/lv/gimenes-arsti-atbilstosi-teritorijam. Izvēloties Kurzemes reģiona ģimenes ārstu Excel failu, ar oranžu krāsu iezīmētus redzēsiet tos ārstus, pie kuriem vēl ir iespējams piereģistrēties. Tabulā atradīsiet arī šo ģimenes ārstu kontaktinformāciju un darbalaiku. Lai Jums izdodas!

4 comments

  1. Iveta

    Iveta, 30. oktobris 2023 - 10:07

    Nesaprotu, kāpēc “Ventspils poliklīnika” sniedz informāciju tikai par daļu no speciālistiem, kuri strādā poliklīnikā. Tur taču ir arī, piemēram, Grospiņš, Goba, bet par viņiem nekur nav informācijas. Iespējams, tur kaut kādas līgumu nianses. Bet vai tad klientiem tas būtu jāzina? Vai tad poliklīnikas ēka nav domāta iedzīvotāju ērtībai vienkopus atrast vajadzīgo? Šobrīd izskatās, ka poliklīnikā strādā kaut kādi feikie ārsti, par kuriem Ventspilī nav nekādas informācijas.

    1. Ventspils poliklīnika

      Atbilde: Iveta

      Ventspils poliklīnika, 30. oktobris 2023 - 11:51

      Labdien, Iveta!
      Jā, Ventspils poliklīnikas telpās pacientus pieņem arī pediatre Eva Goba (šajā diskusijā gan jautājums bija par ģimenes ārstiem) un ģimenes ārsts Andis Grospiņš. Taču šie ārsti nav pašvaldības SIA “Ventspils poliklīnika” darbinieki, bet gan īrē poliklīnikas telpas savu prakšu vajadzībām, un līdz ar to arī komunikāciju ar pacientiem nodrošina paši, bez poliklīnikas reģistratūras palīdzības. Šeit varat atrast visus Ventspils ģimenes ārstus un viņu kontaktinformāciju: https://www.vmnvd.gov.lv/lv/gimenes-arsti-atbilstosi-teritorijam.

  2. Kapteinis

    Kapteinis, 25. oktobris 2023 - 22:32

    Jā – tā varētu būt daļēja problēma. Mans ieteikums būtu uztaisīt visu Ventspils ģimenes ārstu sarakstu – un visiem pēc kārtas zvanīt, jo tiešām esmu dzirdējis, ka ģimenes ārsti ne pārāk tiecas uz jaunu klientu uzņemšanu savās rindās.
    Kāds jau piekritīs – bet ir jārēķinās ar to, ka ģimenes ārsts atradīsies pilsētas otrā galā un nevis tuvumā pie dzīves vietas – tā ir mūsu pilsētas viena no skarbajām realitātēm.

    1. ?

      Atbilde: Kapteinis

      ?, 26. oktobris 2023 - 13:32

      Kā jūs tā zināt kurā pilsētas galā dzīvo ģimene un kurā viņiem atradīsies ģimenes ārsts?
      Un var būt varat pateikt pilsētu, kurā katrā dzīvojamajā rajonā ir ģimenes ārsts, lai iedzīvotājiem nebūtu jāmēro ceļš līdz tam?

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture