Ventspils svarcēlājiem panākumi Latvijas čempionātā atsevišķos vingrinājumos

1

Dobelē norisinājās Latvijas čempionāts svarcelšanā atsevišķos vingrinājumos. Kopumā sacensībām bija pieteikti 50 svarcēlāji no visiem Latvijas svarcelšanas centriem – Daugavpils, Ludzas, Balviem, Ogres, Dobeles, Rīgas, Saldus un Ventspils. Ventspili sacensībās pārstāvēja Ventspils olimpiskās vienības svarcēlāji – Ritvars Suharevs, Artūrs Plēsnieks un Armands Mežinskis.

Vīru konkurencē raušanas disciplīnā par lielā kausa ieguvēju kļuva Ritvars Suharevs, kurš startēja svara kategorijā līdz 81 kg. Viņš pārliecinoši izpildīja visus trīs piegājienus, uzvarot kā svara kategorijā (155 kg), tā arī pēc Sinklera tabulas (189,62 punkti). Tikai par 1,84 punktiem atpalika Artūrs Plēsnieks, kurš svara kategorijā virs 102 kg labākajā piegājienā pacēla 172 kg un nopelnīja 187,72 punktus.

Savukārt grūšanas disciplīnā abi sportisti apmainījās vietām. Lielais kauss tika Artūram Plēsniekam, kurš pārliecinoši uzvarēja savā kategorijā, uzrādot 217 kg (pēdējo mēģinājumu neveica, jo jau bija nodrošinājis uzvaru) un 236,91 punktus. Suharevs, sekmīgi veicis visus trīs piegājienus un paceļot trešajā piegājienā 190 kg, ieguva 232,43 punktus, atpaliekot no Artūra par 4,48 punktiem.

Absolūtajā vērtējumā pēc Sinklera tabulas kā raušanā, tā grūšanā trešo augstvērtīgāko rezultātu uzrādīja Armands Mežinskis, kurš bija labākais svara kategorijā līdz 96 kg – attiecīgi 157 kg (181,44 punkti) un 190 kg (219,58).

Apsveicam mūsu sportistus ar gūtiem panākumiem un pateicamies treneriem par ieguldīto darbu!


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture