Aktualitātes Ventspils Mūzikas vidusskolas ar koncertzāles funkciju būvniecībā

Nedēļā no 26. jūnija līdz 2. jūlijam tika turpināti būvniecības darbi pie pāļu lauka izveides un šīs nedēļas laikā plānots pabeigt visu pāļu lauka izbūvi. Norādītajā laika posmā tika ieurbti 26 jauni pāļi, palielinot to skaitu līdz 380.

Tāpat turpinās darbs pie pamatu un sienu betonēšanas, kā arī režģogu būvniecības – iebetonēti režģogi 48 m garumā, veikta režģogu siltināšana 90 m2 apmērā, kā arī turpināta pamatu un sienu betonēšana ar 112 m3 materiāla un sienas siltināšana 71 m2 platībā. Īstenota arī pirmā stāva grīdas betonēšana ar 402 m3 materiāla.

Izbūvēta dzesēšanas sistēma no pāļiem 390 m apjomā, tāpat izbūvēti kanalizācijas tīkli (K2) 29 m garumā, kā arī drenāžas tīkli (D1) 24 m garumā. Izveidota sazemējamā kontūra 110 m garumā.

Būvlaukuma zonās, kur paveikto darbu stadija ļauj, turpinās izraktās būvbedres aizbēršana. Aizvadītās nedēļas laikā būvbedre aizbērta ar 320 m3 smilts un šķembu materiālu.

Jaunās valsts Ventspils Mūzikas vidusskolas būvdarbi notiek projekta “Zema enerģijas patēriņa Ventspils Mūzikas vidusskolas ēkas ar koncertzāles funkciju būvniecība, Lielajā laukumā 1, Ventspilī” Nr.EKII-2/1 ietvaros, kuru finansiāli atbalsta Emisiju kvotu izsolīšanas instruments, un Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansētā projekta “Valsts Ventspils Mūzikas vidusskolas infrastruktūras attīstība” Nr.8.1.3.0/16/I/014 ietvaros.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture