Nedēļā no 19. līdz 26. jūnijam tika turpināti būvniecības darbi pie pāļu lauka izveides

Nedēļā no 19. līdz 26. jūnijam tika turpināti būvniecības darbi pie pāļu lauka izveides. Norādītajā laika periodā tika ieurbts 61 jauns pālis, palielinot to skaitu līdz 379.

Turpinās darbs pie pamatu un sienu betonēšanas, kā arī režģogu būvniecības —iebetonēti režģogi 65 m garumā, kā arī turpināta pamatu un sienu betonēšana ar 198 m3 materiāla.
Izbūvēta dzesēšanas sistēma no pāļiem 123 m apjomā, tāpat izbūvēti kanalizācijas tīkli (K1) 9 m garumā, kā arī kanalizācijas tīkli (K2) 43 m garumā.
 
Būvlaukuma zonās, kur paveikto darbu stadija ļauj, turpinās izraktās būvbedres aizbēršana ar smilts materiālu. Aizvadītās nedēļas laikā būvbedre aizbērta ar 650 m3 smilts materiālu.
 
Jaunās valsts Ventspils Mūzikas vidusskolas būvdarbi notiek projekta “Zema enerģijas patēriņa Ventspils Mūzikas vidusskolas ēkas ar koncertzāles funkciju būvniecība, Lielajā laukumā 1, Ventspilī” Nr.EKII-2/1 ietvaros, kuru finansiāli atbalsta Emisiju kvotu izsolīšanas instruments, un Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansētā projekta “Valsts Ventspils Mūzikas vidusskolas infrastruktūras attīstība” Nr.8.1.3.0/16/I/014  ietvaros.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture