Ventspils reklamē atpūtu un veselības piedāvājumu starptautiskajā tūrisma seminārā Tbilisi, Gruzijā

No 1. līdz 4. novembrim Ventspils pilsētas Tūrisma informācijas centra vadītāja Una Libkovska piedalīsies starptautiskajā tūrisma seminārā Tbilisi, Gruzijā.

Ventspils pilsēta aktīvi iesaistījusies veselības tūrisma un kūrortu attīstīšanā Baltijas jūras piekrastē. 2016. gada 11. jūlijā starp Ventspils pilsētas domi un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru noslēgts līgums Nr. SKV-TL-2016/25 par atbalsta saņemšanu. Projekta “Latvijas starptautiskās konkurētspējas veicināšana tūrismā” ietvaros ar Ventspils tūrisma piedāvājumu 2016. gada novembra starptautiskajā seminārā Tūrisma informācijas centra vadītāja Una Libkovska prezentēs Ventspils pilsētas aktivitātes veselības tūrisma jomā, iepazīstinās interesentus ar Ventspils pilsētas tūrisma nozares jaunumiem. Ventspils pilsēta konferencē tiks prezentēta kā brīvdienu un atpūtas pilsēta Baltijas jūras krastā ar daudzveidīgu piedāvājumu. Interesentiem tiks prezentēti Ventspils pilsētas materiāli angļu un krievu valodās.

Ventspils pilsēta piedāvā plašu tūrisma atpūtas piedāvājumu dažādiem mērķu tirgiem. Ik gadu pašvaldība sadarbībā ar vietējiem tūrisma uzņēmējiem īsteno virkni aktivitāšu, lai attīstītu tūrisma infrastruktūru, paaugstinātu kvalitāti, popularizētu atpūtas un veselības uzlabošanas piedāvājumus stratēģiskajos tūrisma ārvalstu tirgos.

Piedalīšanās tūrisma izstādēs, konferencēs un semināros ārvalstīs ir iespēja prezentēt Ventspils pilsētu to valstu iedzīvotājiem, kuri plāno apmeklēt Latviju un Ventspili, kā arī tikties ar tūrisma nozares profesionāļiem un žurnālistiem un vienoties par turpmāko sadarbību. Dalība šāda mēroga tūrisma pasākumos sniedz iespēju piesaistīt jaunus potenciālos viesus Ventspils pilsētai kā atpazīstamam tūrisma galamērķim Latvijā.

Saskaņā ar atbalsta nosacījumiem, Ventspils pilsētas dome var saņemt atbalsta finansējumu līdzdalībai starptautiskajās konferencēs, tūrisma izstādēs (nacionālajos tūrisma stendos starptautiskās tūrisma izstādēs) un gadatirgos, periodiski iesniedzot Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā nepieciešamos dokumentus.

Plānotais Projekta īstenošanas termiņš ir no 11.07.2016. līdz 31.12.2023.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture