Paraksta deleģēšanas līguma par ITI projektu iesniegumu atlases nodrošināšanu Ventspilī grozījumus Nr. 1

Finanšu ministrija kā Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda (ES fondi) vadošā iestāde 2016. gada vasarā veica izvērtējumu par nepieciešamajiem grozījumiem 2015. gada novembrī noslēgtajos deleģēšanas līgumos par integrētu teritoriālo investīciju projektu iesniegumu atlases nodrošināšanu (Deleģējuma līgums).

Finanšu ministrija ir ņēmusi vērā no republikas pilsētu pašvaldībām, tajā skaitā no Ventspils pilsētas pašvaldības, saņemtos priekšlikumus un izstrādājusi Deleģējuma līguma grozījumus.

būtiskākie grozījumi Deleģējuma līgumā jāmin:

  • no Deleģējuma līguma izslēgti ITI specifisko atbalsta mērķi kuru ietvaros Ventspils pilsētas pašvaldība neplāno īstenot ITI projektus
  • tiek paredzēta iespēja pašvaldībai uzsākt iesniegtā ITI projekta iesnieguma vērtēšanu tiklīdz projekta iesniegums ir iesniegts, negaidot izsludinātās projektu iesniegumu iesniegšanas beigu datumu.
  • vairākos Deleģējuma punktos ir precizēta Deleģējuma līgumā noteiktā ITI projektu atlases kārtība un ieviešanas nosacījumi atbilstoši faktiskai ITI projektu atlases norisei pašvaldībās ar kurām noslēgti Deleģējuma līgumi.

Projektā īstenošanas rezultātā tiks nodrošināta atlīdzība komisijas locekļiem, kas saistīti ar ITI projektu iesniegumu vērtēšanu un organizētas apmācības.

Projekts tiek īstenots ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu specifiskā atbalsta mērķa 11.1.1. “Atbalstīt un pilnveidot Kohēzijas politikas fondu plānošanu, ieviešanu, uzraudzību un kontroli” ietvaros.

Projekts tiek īstenots no 2016. gada 1. janvāra līdz 2018. gada 31. decembrim.

Projekta kopējās izmaksas ir 46 666,00 euro (t.sk. Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums 39 666,10 euro, valsts budžeta finansējums 6 999,90 euro).

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture