Sagatavots projektu iesnieguma atlases dokumentu kopums 8.1.2. specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot vispārējās izglītības iestāžu mācību vidi” ietvaros

Lai saskaņotu integrēto teritoriālo investīciju (ITI) projektu iesniegumu vērtēšanas kārtību, pašvaldības ir sagatavojusi un nosūtījusi Finanšu ministrijai un Izglītības un zinātnes ministrijai projektu iesniegumu atlases dokumentāciju. Šobrīd tiek gaidīti ministriju saskaņojumi.

Vērtēšanas dokumentācija iesniegta par specifisko atbalsta mērķi, kuru ietvaros Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvalde plāno veikt infrastruktūras atjaunošanas darbus vispārizglītojošajās skolās.

Ventspils pilsētas pašvaldība Finanšu ministrijai un Izglītības un zinātnes ministrijai izskatīšanai nosūtījusi sagatavoto projektu iesnieguma atlases dokumentu kopumu 8.1.2. specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot vispārējās izglītības iestāžu mācību vidi” ietvaros.

Atgādinām, ka projekta mērķis ir atbalstīt Ventspils pilsētas pašvaldības ITI projektu atlases nodrošināšanu un paaugstināt projekta vadībā un īstenošanā iesaistītā personāla kapacitāti.

Projektā paredzētas šādas darbības:

1. ITI projektu atlases (t.sk. vērtēšanas komisijas darbības) nodrošināšana;

2. Apmācību organizēšana.

Projektā īstenošanas rezultātā tiks nodrošināta atlīdzība komisijas locekļiem, kas saistīti ar ITI projektu iesniegumu vērtēšanu un organizētas apmācības.

Projekts tiek īstenots ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu specifiskā atbalsta mērķa 11.1.1. “Atbalstīt un pilnveidot Kohēzijas politikas fondu plānošanu, ieviešanu, uzraudzību un kontroli” ietvaros.

Projekts tiek īstenots no 2016. gada 1. janvāra līdz 2018. gada 31. decembrim.

Projekta kopējās izmaksas ir 46 666,00 euro (t.sk., Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums 39 666,10 euro, valsts budžeta finansējums 6 999,90 euro).

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture