Informatīvais seminārs par interaktīvo ekrānu pārvaldības programmu

Ventspils Digitālā centrā norisināsies informatīvais seminārs par projekta „Eiropiešu digitālo prasmju veicināšana” (SEED) realizēto interaktīvo ekrānu pārvaldības programmu.

Tā kā ir paredzēts SEED programmu tuvākajā laikā uzstādīt uz ekrāniem vairākās Ventspils pašvaldības iestādēs, tad seminārā būs iespējams uzzināt par interaktīvo ekrānu pārvaldības programmas uzstādīšanas nosacījumiem un aktivitātēm, kas nepieciešamas programmas turpmākai uzturēšanai.

Uz semināru ir laipni aicinātas Ventspils pašvaldības iestāžu amatpersonas, kā arī jebkurš interesents, kas vēlētos uzzināt par ieguvumiem, ko ventspilnieku ikdienas dzīvē sniedz SEED programmas nodrošinātā bezmaksas informācija un pieeja pašvaldības pakalpojumiem e-vidē.  Seminārs notiks 28. februārī plkst. 14:00 Ventspils Digitālā centra lielajā zālē, Ventspilī, Akmeņu ielā 3.

SEED ir projekts, kuru līdzfinansē Eiropas Komisija, lai palīdzētu iedzīvotājiem apzināties, kas ir e-pārvalde un kādu labumu tā sniedz. Projekts darbojas jau ilgāk kā gadu, un tā realizētājs Latvijā ir Ventspils pilsētas pašvaldības iestāde „Ventspils Digitālais centrs”.

 

Vairāk informācijas un pieteikšanās uz semināru pa e-pastu [email protected] vai zvanot 63607607.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture