Ventspilniekiem arvien sasniedzamāki kļūst aktuālie jaunumi pašvaldībā

Pateicoties SEED programmai, Ventspils Jaunrades nama apmeklētāji var iepazīties ar jaunumiem un aktuālajām ziņām izmantojot vestibilā esošo ekrānu. No šodienas šāds ekrāns ir pieejams arī Ventspils Tūrisma informācijas centrā.

Ventspils Jaunrades namā esošais ekrāns ar SEED programmu ļauj ērtā un vizuāli pievilcīgā veidā uzzināt aktuālo informāciju par notikumiem Ventspils Jaunrades namā, pasākumiem pilsētā, jaunumiem Ventspils pašvaldībā un laika ziņām. Savukārt Tūrisma informācijas centrā esošais interaktīvais ekrāns ļauj tajā attēloto informāciju apmeklētājiem pašiem „pāršķirt” uz priekšu vai atpakaļ, izmantojot skārienjūtīgo displeju. Turklāt uz šī interaktīvā ekrāna ir saglabāta arī iespēja pelnīt ventus un apmeklēt Ventspils pilsētas mājaslapu.

Līdz šim SEED programma darbojās uz ekrāna Ventspils Digitālā centra skatlogā. Turpmākajās nedēļās SEED programma tiks uzstādīta arī citās Ventspils pašvaldības iestādēs, un iedzīvotāji par to tiks regulāri informēti sociālajos tīklos Facebook un Twitter.

Kā iepriekš tika informēts, SEED projekts darbojas jau ilgāk kā gadu, un tā realizētājs Latvijā ir Ventspils Digitālais centrs. Projektu īsteno Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju politikas atbalsta programma (ICT PSP) ar Eiropas Komisijas finansiālo atbalstu.

Sīkāk ar projekta norisi iespējams iepazīties mājas lapā www.seed-project.eu.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture