Notiek iepirkums apmācībām „Efektīvas komunikācijas prasmes un klientu apkalpošana”

2012. gada 27. decembrī izsludināts iepirkums apmācību “Efektīvas komunikācijas prasmes un klientu apkalpošana” veikšanai Eiropas Sociālā fonda projekta “Kapacitātes paaugstināšana fondu apguvei, III kārta” ietvaros.

Projekta ietvaros jau izveidots informatīvs materiāls video formātā par Ventspils pilsētas un Ventspils novada labās prakses piemēriem ES fondu projektu plānošanā un īstenošanā, kā arī kā par vietu, kur dzīvot, ko apmeklēt un kur investēt.

Vienlaikus projekta ietvaros 2012. gada maijā īstenotas apmācības:

  • „Efektīvi un mūsdienīgi prezentāciju veidošanas rīki” – trīs lekciju ciklā kopā apmācīti 45 Ventspils pilsētas un novada pašvaldību darbinieki, iegūstot teorētiskas un praktiskas zināšanas par bezmaksas tiešsaistes rīkiem Prezi.com un Google Presentations;
  • „Foto un video materiāla pielietošanu prezentāciju noformējumā, prezentāciju dizaina un krāsu izvēle”, kur divu lekciju ciklā apmācīti 15 Ventspils pilsētas un novada pašvaldību darbinieki, iegūstot teorētiskās un praktiskas zināšanas par fotoattēlu un video materiālu veidošanu, foto, video un audio materiālu integrēšanu prezentācijās, krāsu nozīmi un izvēli prezentācijas noformējumā, pievilcīgas un vizuāli pārskatāmas prezentācijas dizaina izveidi, par pamatu ņemot programmu Microsoft Office PowerPoint.

Tā kā plānoto Projekta aktivitāšu ietvaros veikto iepirkumu rezultātā izveidojās līdzekļu ietaupījums, saskaņā ar veiktajiem Projekta grozījumiem tiks īstenotas apmācības „Efektīvas komunikācijas prasmes un klientu apkalpošana”, 80 Ventspils pilsētas pašvaldības un Ventspils novada pašvaldības darbiniekiem sniedzot teorētiskas un praktiskas zināšanas komunikācijas prasmju paaugstināšanai, pašvaldības mērķu izpratnes veicināšanai, klientu apkalpošanas standartu un efektīvas lietišķās komunikācijas apguvei un iepriekšējas situācijas novērtējumam ar tā saucamo „slepenā klienta” metodi.

Projekta budžets ir 19 645 LVL. 100 % no projekta finansē Eiropas Savienība ar Eiropas Sociālā fonda starpniecību. Apakšaktivitāti administrē Valsts kanceleja sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu.

Projekta īstenošana uzsākta 2012. gada 1. aprīlī un noslēgsies 2013. gada 31. janvārī.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture