Turpinās uzsāktie būvdarbi

SIA „Samrode” pansionātā un bērnu namā „Selga” Pērkoņu ielā 21, Ventspilī, uzsākusi darbus pie jumta siltināšanas administratīvajā korpusā. Vienlaikus aktīvi noris būvniecības darbi pansionāta un bērnu nama „Selga” virtuves kompleksā, tiek veikti demontāžas darbi, elektroinstalācijas, ūdensvada, kanalizācijas un ventilācijas montāžas darbi.

Saskaņā ar projektā noteikto, līdz 2012. gada septembrim pansionātā un bērnu namā „Selga” tiks veikta ēkas pamatu cokola daļas siltināšana, parasto stikla pakešu logu nomaiņa pret stikla paketēm ar selektīvo pārklājumu, ventilācijas sistēmas ar rekuperāciju ierīkošana, kā arī citi nepieciešamie būvdarbi, kas saistīti ar energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumiem.

Savukārt ēkai Ģertrūdes ielā 16, Ventspilī, pabeigti demontāžas darbi un uzsākti jaunu sienu izbūves darbi, pabeigta 1. stāva siltināto betonu grīdu izbūve, kā arī veikti ēkas savilkšanas darbi.

Ēkai Andreja ielā 3, Ventspilī, uzsākts kosmētiskais remonts un uzsākta ventilācijas izbūve, savukārt ēkai Raiņa ielā 10, Ventspilī, uzsākti pārseguma siltināšanas darbi.

Kā arī ēkām Ģertrūdes ielā 16 un Andreja ielā 3, Ventspilī, uzsākti ūdensvada un kanalizācijas montāžas un ventilācijas sistēmas izbūve darbi.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture