Turpinot ielu posmu rekonstrukciju, maina satiksmes organizāciju Lielajā prospektā posmā no Ventas tilta līdz Lāčplēša ielai

Turpinoties remontdarbiem Eiropas Reģionālā attīstības fonda projekta „Eiropas starptautiskās maģistrāles (E22) un valsts galvenā autoceļa (A10) ielu posmu rekonstrukcija Ventspilī” ietvaros, no pirmdienas, 21. jūnija, mainīsies transporta kustības organizācija Ventas kreisā krasta uzbrauktuvē uz tilta – Lielā prospekta posmā no Ventas tilta līdz krustojumam ar Lāčplēša ielu.
 
Aktuālo satiksmes shēmu skatīt šeit.
 
Tā kā rekonstrukcijas darbi Lielā prospekta brauktuves labajā pusē, pie degvielas uzpildes stacijas „1-2-3″, ir noslēgušies, šajā ielas posmā tiks atjaunota satiksme, savukārt satiksme tiks slēgta un uzsākti remontdarbi brauktuves kreisajā pusē, pie Tilta dārza. Tāpat daļēji tiks slēgts Lielā prospekta un Lāčplēša ielas krustojums. Braucot pa Lielo prospektu tilta virzienā, būs atļauts tikai kreisais pagrieziens uz Sarkanmuižas dambi.
 
Pilsētas iedzīvotājiem un viesiem ir izstrādātas satiksmes organizācijas shēmas, lai ikviens ielu posmu rekonstrukcijas laikā sekmīgi varētu nokļūt nepieciešamajā galamērķī. Iedzīvotāji un pilsētas viesi informāciju par to, kuri ielu posmi ir slēgti konkrētajā brīdī, varēs uzzināt Ventspils portālā www.ventspils.lv, kā arī no paziņojumiem citos plašsaziņas līdzekļos, piemēram, Ventas Balss, Radio SWH, Ventspils Televīzija.
 
Rekonstrukcijas darbi notiek projekta „Eiropas starptautiskās maģistrāles (E22) un valsts galvenā autoceļa (A10) ielu posmu rekonstrukcija Ventspilī” (Nr. 3DP/3.2.1.2.0/09/APIA/SM/003) ietvaros.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture