Ventspils pilsētas pašvaldības vadība un speciālisti gūs pieredzi Valmierā

Ceturtdien, 26. maijā, Ventspils pilsētas pašvaldības vadība un speciālisti dodas divu dienu pieredzes apmaiņas vizītē uz Valmieras pilsētas pašvaldību.

Vizīte tiek organizēta Eiropas Sociālā fonda projekta „Kapacitātes paaugstināšana fondu apguvei” ietvaros. Vizītes laikā ir plānota dalībnieku iepazīstināšana ar efektīviem un veiksmīgiem Ventspils pilsētas pašvaldības labās prakses piemēriem Eiropas Savienības fondu līdzfinansēto projektu īstenošanā un pārrunāti ar Eiropas Savienības fondu apguvi saistīti jautājumi.

Jāatgādina, ka projekta ietvaros notiek ES fondu informatīvā moduļa izstrāde. Moduli paredzēts izstrādāt, lai nodrošinātu lielāku sabiedrības informētību par ES fondu un citu ārvalstu finanšu resursu piesaistes iespējām, kā arī par Ventspils pilsētas pašvaldības projektiem, kas tikuši un tiek īstenoti ar ES fondu un citu ārvalstu finanšu resursu līdzfinansējumu.

Vienlaikus projekts paredz arī Ventspils pilsētas domes prezentāciju šablona izstrādi, kas līdzīgi kā minētā portāla informācijas uzlabošana, veicinātu informācijas apmaiņu, tai skaitā arī prezentējot mūsu pilsētu sadarbības partneriem.

Tāpat, lai veicinātu darbu gan investīciju piesaistes jautājumos, gan projektu īstenošanas jautājumos, Projekta īstenošanas laikā līdz 2011. gada 30. jūnijam plānots nodrošināt atalgojumu diviem Ventspils pilsētas domes Attīstības pārvaldes darbiniekiem.

Projekta kopējās izmaksas veido 24 667,80 LVL un 100 % no projekta finansē Eiropas Savienība ar Eiropas Sociālā fonda starpniecību.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture