M. Bože: „Piesaistot teritorijas plānotāju, viennozīmīgi ir paaugstinājusies nodaļas administratīvā kapacitāte”

Eiropas Sociālā fonda projekta „Ventspils pilsētas pašvaldības administratīvās kapacitātes stiprināšana” ietvaros darbu Ventspils pilsētas domes Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļā 2010. gada oktobrī uzsāka teritorijas plānotājs – Kaspars Siņicins.

Ventspils pilsētas domes Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļas vadītājs M. Bože atzīst, ka piesaistot teritorijas plānotāju, ir viennozīmīgi paaugstinājusies nodaļas administratīvā kapacitāte, jo piesaistītais speciālists veic darbu konkrēti pie Ventspils pilsētas Teritorijas plānojuma (2006. – 2018.) grozījumu izstrādes un citiem līdzīga rakstura darbiem, tādejādi pārējie nodaļas darbinieki var nodarboties ar tiešajiem ikdienas darba pienākumiem.

K. Siņicina amata pienākumos galvenokārt ietilps Teritorijas plānojuma grozījumu izstrāde, noformēšana, sabiedriskās apspriešanas procesa organizēšana, vadīšana un dokumenta virzīšana apstiprināšanai, kā arī pēc Teritorijas plānojuma grozījumu apstiprināšanas aktuālo detālplānojumu un zemes ierīcības projektu darba uzdevumu izstrāde, detālplānojumu un zemes ierīcības projektu izstrādes koordinēšana un vadīšana.

Galvenais iemesls dalībai projektā ir nodrošināt kvalitatīvu Teritorijas plānojuma dokumentu grozījumu veikšanu un apstiprināšanu atbilstoši noteiktam laika grafikam Ventspils pilsētas domē.

M. Bože atzīst, ka piesaistīt labu darbinieku nekad nav bijis viegls uzdevums, taču Kaspars ir profesionālis savā jomā un veiksmīgi izpilda viņam uzticētos pienākumus, ko lielā mērā nosaka arī viņa iepriekšējā darba pieredze, kā arī komunikabilitāte ļauj veiksmīgi iekļauties kolektīvā un sadarboties ar citiem cilvēkiem.

Atgādinām, ka Projekta mērķis ir paaugstināt un stiprināt Ventspils pilsētas pašvaldības administratīvo kapacitāti, sekmējot efektīvas publiskās pārvaldes vajadzībām atbilstošu speciālistu piesaisti.

Jāmin, ka, izvērtējot prioritārās jomas, Projekta ietvaros 2010. gada septembra un oktobra mēnešos darbam Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļā, Ekonomikas nodaļā un Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldē tika piesaistīti trīs speciālisti.

Kopējas projekta izmaksas ir 100 % Eiropas Sociālā fonda finansējums, kas veido 27 491 LVL.

Projekta īstenošanas periods: 2010. gada septembris – 2012. gada janvāris.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture