Ventspils vakara vidusskolas bērni un jaunieši aktīvi piedalās sporta nodarbībās

ES fonda projekta „Alternatīvu sociālās rehabilitācijas pakalpojumu un atbalsta pakalpojumu kopums Ventspils vakara vidusskolas bērniem un jauniešiem, tai skaitā romiem” ietvaros Ventspils vakara vidusskolas 1. – 12. klases bērni un jaunieši aktīvi piedalījušies dažādos sporta pasākumos.

Ventspils vakara vidusskolas bērni un jaunieši kopš šī gada aprīļa līdz septembra beigām aktīvi piedalījās projekta ietvaros sadarbībā ar Olimpisko centru „Ventspils” organizētajos sporta pasākumos, attīstot fiziskās iemaņas, trenējot izturību, paaugstinot organisma imunitāti, kā arī interesanti, aktīvi un veselīgi pavadot brīvo laiku.

Vieglatlētikas manēžā bērni un jaunieši piedalījās skriešanā, stafetēs, rotaļās, fiziskajos vingrojumos, Reņķa dārzā bērniem bija iespēja iepazīties ar frīsbija vēsturi un noteikumiem, kā arī iemācīties frīsbija spēli. Savukārt Piedzīvojumu parkā bērni piedalījās dažādās atrakcijās, Bērnu pilsētiņā izmēģināja spēkus, vingrinoties uz baļķa, trenažieriem un piedaloties dažādos līdzsvara, koordinācijas, reakcijas attīstības vingrojumos – līdzsvara vingrojumi, deja, līdzsvaru attīstoša stafete, kustību rotaļas u.tml.

Vienlaikus  Sporta namā „Centrs” bērniem bija iespēja izmēģināt šaušanu, kāpelēšanu pa alpīnisma sienu, Futbola stadionā piedalīties futbola spēlēs, Basketbola hallē – basketbola spēlēs, Ledus hallē – slidošanas nodarbībās, bet Peldbaseinā – peldēšanas nodarbībās.

Sporta pasākumi tika īstenoti Eiropas Sociālā fonda projekta „Alternatīvu sociālās rehabilitācijas pakalpojumu un atbalsta pakalpojumu kopums Ventspils vakara vidusskolas bērniem un jauniešiem, tai skaitā romiem” Nr. 1DP/1.4.1.2.4/10/APIA/NVA/101 ietvaros. Projektu īsteno SIA „Corporate Services” sadarbībā ar Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldi un Ventspils vakara vidusskolu. Projekts tiek īstenots laika posmā no 2011. gada 1. aprīļa līdz 2012. gada 30. septembrim. Projekta īstenošanu līdzfinansē Eiropas Sociālais fonds.

 

Papildus informācija:

Zane Lasmane

projekta vadītāja

Tel. 67074550, fax. 67847761

E-pasts: [email protected]

 

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture