Apstiprināts Ventspils pilsētas pašvaldības projekts ES finansējuma piesaistei informatīva materiāla izstrādei

Piektdien, 2012. gada 20. janvārī, Ventspils pilsētas dome ir saņēmusi Sabiedrības inetgrācijas fonda lēmumu par Eiropas Sociālā fonda projekta „Kapacitātes paaugstināšana fondu apguvei, II kārta” apstiprināšanu.

Atgādinām, ka projekta iesniegšanu Sabiedrības integrācijas fonda organizētajā atklātajā projektu iesniegumu atlasē 1.5.2.2.3. apakšaktivitātes „Atbalsts pašvaldībām kapacitātes stiprināšanā Eiropas Savienības politiku instrumentu un pārējās ārvalstu finanšu palīdzības līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai” ietvaros Ventspils pilsētas dome atbalstīja 2011. gada 21. oktobrī.

Projektu plānots īstenot sadarbībā ar Ventspils novada pašvaldību, izveidojot informatīvu materiālu video formātā par Ventspils pilsētas un Ventspils novada labās prakses piemēriem ES fondu projektu plānošanā un īstenošanā, kā arī kā par vietu, kur dzīvot, ko apmeklēt un kur investēt.

Informatīvais materiāls būs brīvi  pieejams Ventspils pilsētas un Ventspils novada mājas lapās, nodrošinot pieeju  ikvienam interesentam.

Vienlaikus informatīvais materiāls būs kā atbalsta instruments pašvaldību, to struktūrvienību pārstāvjiem, lai prezentētu pilsētu jaunu sadarbības partneru, investoru piesaistei.

Projekta ietvaros tiks stiprināta Ventspils pilsētas pašvaldības darbinieku kapacitāte, īstenojot apmācības, kas nodrošinās iespēju pašvaldību darbiniekiem veikt regulāru informatīvā materiāla aktualizēšanu, nepiesaistot ārējos resursus.

Projekta izmaksas plānotas 20 000 LVL apmērā, piesaistot 100 % Eiropas Sociālā fonda finansējumu.

Projektu plānots īstenot no 2012. gada aprīļa līdz 2013. gada februārim.

 

Sagatavoja: Ventspils pilsētas Domes Pilsētas mārketinga nodaļa

Tālr. 636 01137, e-pasts: [email protected]

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture