Pirmsdzemdību lekcijas, topošo māmiņu vingrošana un mājīga dzemdību nodaļa Ventspilī

1

Mazulīša sagaidīšana pasaulē ir īpašs brīdis, tāpēc ir svarīgi, ka, sagaidot bērniņu, ģimene jūtas brīvi, nepiespiesti un ērti. Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļa ir vieta, kur ikvienai ģimenei izjust gādību un rūpes.

Mājīgas, labiekārtotas palātas

Jaunās ģimenes jo īpaši novērtē komfortablās palātas – visām māmiņām tiek piedāvātas mājīgas un saulainas vienvietīgās palātas ar labierīcībām un dušu, lai netraucēti varētu baudīt mirkļus ar savu mazulīti. Tāpat iespējams izvēlēties arī ģimenes palātas kopābūšanai, kā arī paaugstināta komforta palātas, kas tām ģimenēm, kas gaida savu trešo un katru nākamo mazulīti, tiek piedāvātas bez papildu samaksas.

Profesionāls un gadīgs personāls

Par topošajām māmiņām rūpējas pieredzes bagātais Dzemdību nodaļas personāls, gādājot, lai māmiņa justos droši un ērti gan pirms dzemdībām, gan to laikā, gan pēc tām.

Vecmātes ar prieku jaunajiem vecākiem izrādīs Dzemdību nodaļas telpas un pastāstīs vairāk. Virtuāli ar Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļu iespējams iepazīties šeit: https://ziemelkurzemesslimnica.lv/stasti/ventspils-dzemdibu-nodalas-iespejas/

Lekcijas topošajiem vecākiem katru trešdienu

Ventspils slimnīcas vecmātes un fizioterapeite katru trešdienu piedāvā sagatavošanas kursus topošajiem un jaunajiem vecākiem, lai vecāki zinātu, ko sagaidīt no dzemdībām un pēcdzemdību perioda, kā māmiņai pareizi elpot dzemdību laikā, lai atvieglotu kontrakcijas, daloties arī zīdīšanas padomiem un kā bērniņu apģērbt, noģērbt un turēt, lai izvairītos no paaugtināta tonusa un gan māmiņa, gan bērniņš justos droši. Noskaidrot vairāk par lekcijām topošajiem vecākiem un to, kāda lekcija ir paredzēta konkrētajā trešdienā, iespējams, sazinoties ar Dzemdību nodaļu pa tālruni 636 24404.

Vingrošana topošajām un jaunajām māmiņām

Kurzemes Rehabilitācijas centrā kā topošajām, tā jaunajām māmiņām ir iespēja rūpēties par savu veselību, pievienojoties topošo un jauno māmiņu grupām. Lai apmeklētu vingrošanu, topošajām māmiņām nepieciešama uzraugošā ginekologa vai vecmātes izziņa. Uzzināt vairāk un pieteikties iespējams, zvanot uz Kurzemes rehabilitācijas centru pa tālruni 636 24727.

Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļa aicina ikvienu māmiņu izvēlēties sev ērtāko vietu, kur pirmoreiz satikt savu mazulīti. Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļu kā vietu, kur sagaidīt pasaulē savu mazuli, izvēlas arvien vairāk topošo vecāku no dažādām Latvijas pilsētām, tostarp Rīgas, Liepājas, Tukuma un Talsiem.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture