Noslēgusies pretslīdes kaisāmā materiāla piegāde ietvju kopšanai

1

Ventspils pilsētas iedzīvotāji, kuriem nepieciešams pretslīdes kaisāmais materiāls piegulošās teritorijas ietvju kopšanai, turpmāk to varēs saņemt ceturtdienās plkst. 13.00 Saules ielā 135, iepriekš piesakot nepieciešamo bezmaksas pakalpojumu.

No 15. novembra līdz 15. decembrim Ventspilī pašvaldības atbalsta programmas ietvaros norisinājās akcija, kuras laikā Ventspils iedzīvotāji, kuriem īpašumam piegulošā teritorija robežojas ar ietvi, varēja pieteikties bezmaksas ietvju pretslīdes kaisāmā materiāla saņemšanai. Uz vienu pieguļošās ielas posmu tika piegādāti 2 maisi ar pretslīdes kaisāmo materiālu. Akcijas laikā iedzīvotājiem aizvesti ap 1000 maisi ar smilts un sāls maisījumu.

Pēc 15. decembra piegāde uz iedzīvotāju mājām vairs netiek nodrošināta. Tomēr iedzīvotājiem, kuriem būs nepieciešams pretslīdes kaisāmais materiāls ietvju kopšanai, tiks nodrošināta iespēja to saņemt ceturtdienās plkst.13.00 Saules ielā 135, pašiem atbraucot uz noliktavu pēc smilts un sāls maisījuma. Šo pakalpojumu nepieciešams iepriekš pieteikt, zvanot Ventspils Komunālai pārvaldei pa tālr. 63624269, darba dienās no plkst. 8.00 līdz 16.00, vai sūtot e-pastu uz [email protected]. Šis pakalpojums neattiecas uz daudzdzīvokļu māju īpašniekiem un juridiskām personām.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture