Slēpošanas kalnā “Lemberga hūte” turpinās sniega pūšana

1

Līdz ar sala perioda iestāšanos naktī uz 2. janvāri slēpošanas kalnā “Lemberga hūte” tika uzsākta sniega ražošana ar sešiem sniega lielgabaliem. Mākslīgā sniega ražošana turpināsies arī šajā nedēļas nogalē un paredzams, ka kalnu apmeklētājiem varētu atvērt nākamās nedēļas sākumā, kad turpināsies ziemīgi laika apstākļi, taču gaisa temperatūra vairs nebūs pateicīga sniega ražošanai, bet jau sagatavotā sniega un trašu baudīšanai.

Mākslīgā sniega segas sagatavošana var notikt, ja gaisa temperatūra pastāvīgi ir zemāka par – 3°C. Jo sals ir lielāks, jo produktīvāk un kvalitatīvāk sniegu var sagatavot. Atverot trases apmeklētājiem, būtu jāpārtrauc sniega pūšana, tādēļ šobrīd maksimāli tiek izmantots sala periods, lai saražotu maksimāli daudz sniega un kalns pēc tam varētu darboties pēc iespējas ilgāku laika periodu.

Kalna atvēršanas informācijai aicinām sekot slēpošanas kalna mājas lapā, kā arī sociālajos tīklos.

Atgādinām, ka Rodeļu trase pie slēpošanas kalna “Lemberga hūte” turpinās darboties visu gadu. Ventspils rodelis apmeklētājiem pieejams darba dienās no plkst. 15.00 līdz 19.00, savukārt brīvdienās no plkst. 11.00 līdz 19.00. Informācija telefoniski pa tārl. 28611333.

​​Kalna atvēršanas informācijai aicinām sekot slēpošanas kalna mājas lapā www.lembergahute.lv, kā arī sociālajos tīklos. Mājas lapā notiekošo uz kalna var vērot arī web kamerās.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture