Nodarbību cikls personības izaugsmei dāmām

1

Ņemot vērā mūsu steidzīgo dzīves ritmu un dažādās intereses, Ventspils Tehnikums rosina dāmas uz mirkli apstāties savā steigā un atrast nedaudz laika sev pašām, tāpēc uzsāk 5 nodarbību ciklu personības izaugsmei dāmām. Pirmā tikšanās jau 2024. gada 27. janvārī.

Nav noslēpums, ka sievietes ikdiena paiet skrējienā, kā arī dažādu pienākumu izpildē. Piekritīsies, ka atrast laiku sev reizēm ir izaicinājums. Sievietes ikdiena ir piesātināta ar dažādiem notikumiem, pasākumiem, tikšanām, apvienojot daudz dažādu lomu un visa diena ir saplānota pa minūtēm. Ir arī dienas, ka dienas plāns saplānots pa sekundēm. Katrai no mums ir izdzīvota šāda diena!

Tieši tādēļ Ventspils Tehnikums piedāvā iespēju kopīgi rast atbildes uz vienkāršiem, bet reizē sarežģītiem jautājumiem: “Kā nepazaudēt sevi šajā skrējienā un savienot visas savas lomas? Kā būt gandarītai ar savu dzīves ritmu? Kā nejusties vainīgai, ja padomā arī par sevi?”

Sestdien, 27. janvārī plkst. 10.00, Ventspils Tehnikumā ar pirmo tikšanos sāksies nodarbību cikls personības izaugsmei dāmām. Pirmo tikšanos (nodarbību) vadīs izaugsmes treneris un psihologs Aivars Dresmanis, nodarbības cena 25 EUR.

Pieteikties nodarbībai varat līdz 2024. gada 23. janvārim, aizpildot pieteikuma anketu: https://forms.gle/VkAd1G5Ej5ky5neV9

Ar Aivaru Dresmani un ar viņa daudzveidīgo pieredzi varat iepazīties šeit: https://bit.ly/3U3rdnY

Nodarbību ciklā sievietēm personības izaugsmei ir paredzētas 5 nodarbības, kas norisināsies vienu reizi mēnesī sestdienās Ventspils Tehnikumā.

  • Kā būt gandarītai ar savu dzīves ritmu? Kā nepazaudēt sevi šajā skrējienā un savienot visas savas lomas?(sadarbībā ar izaugsmes treneri un psihologu Aivaru Dresmani).
  • Galda klājumi un piedāvājums svētku galdam (kopā ar gatavošanu) un/vai kā bez stresa un ekonomiski sagatavoties svētkiem – veselīgi gardumi bērnu ballītēm un ģimenes svētkiem (kopā ar gatavošanu).
  • Vīna un siera saderības izaicinājumi (ar degustāciju).
  • Ziedu dekori un telpu noformējums (meistarklase).
  • Kā justies skaistai ikdienas skrējienā – mode, stils, grims.

Katras nodarbības cena nedaudz mainīsies, un katrai nodarbībai būs atsevišķa pieteikšanās. Ja apmeklēsiet visas 5 nodarbības, tad būsim sarūpējuši nelielu pārsteigumu tām dāmām, kuras būs apmeklējušas visu nodarbību ciklu.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture