Ērtāki norēķini par skaitītāju nomaiņu

1

Pašvaldības SIA „ŪDEKA” klientu ērtībai ieviestas papildu norēķinu iespējas par ūdens patēriņa skaitītāju nomaiņas un uzstādīšanas pakalpojumiem. Turpmāk par šiem pakalpojumiem varēs veikt arī priekšapmaksu internetbankā vai kasē Talsu ielā 65.  

Līdz šim par skaitītāju nomaiņu vai uzstādīšanu varēja norēķināties tikai pakalpojuma saņemšanas brīdī. Turpmāk klients varēs izvērtēt, vai vēlas par  pakalpojumu norēķināties saņemšanas brīdī vai veikt priekšapmaksu. Jāņem vērā, ka norēķināties par pakalpojumu tā saņemšanas brīdī joprojām varēs tikai ar skaidru naudu, tādēļ klienti aicināti sagatavot pēc iespējas precīzāku summu. Savukārt,  veicot priekšapmaksu internetbankā, jāpārliecinās, lai maksājuma uzdevumā būtu norādīta korekta informācija par izvēlēto pakalpojumu un adresi. Uzņēmuma kasē Talsu ielā 65 priekšapmaksu var veikt gan ar skaidru naudu, gan ar norēķinu kartēm.

Pašvaldības SIA “ŪDEKA” atgādina, ka neatkarīgi no norēķinu veida, vispirms ir jāpiesaka pakalpojums un jāvienojas par tā saņemšanas laiku. Ūdens patēriņa skaitītāju nomaiņu un uzstādīšanu iespējams pieteikt, zvanot pa tālruni 63607285, rakstot uz e-pastu [email protected] vai, ierodoties personīgi,  Ūdensmērītāju daļā, Talsu ielā 65, Ventspilī.

Atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem Nr.40 “Noteikumi par valsts metroloģiskajai kontrolei pakļauto mērīšanas līdzekļu sarakstu” mehānisko skaitītāju verifikācija jāveic vismaz reizi četros gados. Informācija par ūdens patēriņa skaitītāju verificēšanas datumu ir pieejama gan ikmēneša rēķinā, gan Klientu portālā www.klientiem.udeka.lv, gan arī verifikācijas aktā. Ūdens patēriņa skaitītāju verificēšanu un nomaiņu Ventspilī veic gan pašvaldības SIA “ŪDEKA”, gan vairāki citi komersanti.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture