Iedzīvotājus arī šogad aicina pieteikties pabalstam medikamentu iegādes daļējai kompensēšanai

1

Ventspils Sociālais dienests informē, ka arī šogad iedzīvotāji var iesniegt iesniegumu un saņemt pabalstu medikamentu iegādes daļējai kompensēšanai vienu reizi gadā 50 eiro apmērā. Iesniegumam klāt jāpievieno 2024. gadā izsniegtie izdevumu apliecinošie dokumenti (čeki, kvītis), kuros norādīts pabalsta pieprasītāja vārds, uzvārds, personas kods, medikamentu, inkontinences līdzekļu vai stomas aprūpes preču nosaukums.

Minēto pabalstu vienu reizi gadā var saņemt nestrādājoši pensionāri un nestrādājošas persona ar invaliditāti, kuru pensijas apmērs mēnesī nepārsniedz 527,00 euro (pirms nodokļu nomaksas) kā arī bērni ar invaliditāti no trūcīgām un maznodrošinātām mājsaimniecībām.

Lai saņemtu pabalstu daļēji kompensēt izdevumus par inkontinences līdzekļu un  stomas aprūpes preču iegādi, nepieciešams ārsta speciālista atzinums par nepieciešamību lietot inkontinences līdzekļus vai stomas aprūpes preces.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils valstspilsētas iedzīvotāji var saņemt Ventspils Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, tālr. 63601210 vai Ventspils Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, tālr. 63663001, kā arī pašvaldības mājas lapā https://www.ventspils.lv un Ventspils Sociālā dienesta mājas lapā https://labklajiba.ventspils.lv un sociālo tīklu “Facebook” lapā.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture