Ventspilī notiks 22. starptautiskais ziedu paklāju festivāls

1

2024. gada vasarā Ventspilī notiks jau 22. starptautiskais ziedu paklāju festivāls, kas arī šogad floristus un citus ziedu mīļotājus pulcēs Ventspils Pilsētas svētku laikā – no 2. līdz 4. augustam. Interesenti tiek aicināti sekot līdzi informācijai par pieteikšanos!

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, tā arī šogad konkursā būs aicinātas piedalīties gan profesionālu floristu, gan arī floristikas entuziastu un iesācēju komandas no visas Latvijas un ārvalstīm.

Plašāka informācija par festivāla norisi, tostarp arī konkursa nolikums un pieteikšanās anketa, sekos drīzumā. Jautājumu gadījumā aicinām personīgi sazināties ar starptautiskā ziedu paklāju festivāla koordinatori Ingu Reinholdi, zvanot pa tālr. 26521335 vai sūtot e-pastu uz adresi [email protected].

Uz tikšanos 22. starptautiskajā ziedu paklāju festivālā Ventspilī!


2 comments

  1. Iecirknis

    Iecirknis, 30. janvāris 2024 - 16:41

    5 gadus jau pilsētā runā, ka šis “festivāls” sevi ir izsmēlis. Ne tā?

    1. Liene

      Atbilde: Iecirknis

      Liene, 31. janvāris 2024 - 14:44

      Un katru gadu dalībnieki pārsteidz skatītājus un šis festivāls pulcē ļoti daudz interesentus… Kur rodas tās runas par to, ka tas sevi izsmēlis – nezinu. Jo svētku laikā ap tiem vienmēr rosība, cilvēki skatās, bildē. Tas ir kaut kas, kas nav citās pilsētās.
      Tad jau var teikt, ka citur smilšu, ledus skulptūras arī sevi izsmēlušas, jo daudzus gadus notiek. Tomēr cilvēkiem joprojām ir interese!


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture