Peldbaseins

Jautājums uzdots: Peldbaseins 21. februāris

Vai tiešām mūsu pilsētā nav iespējams četrgadīgam bērnam apmeklēt peldbaseinu? Uz lielo peldbaseinu mēs vēl nevaram iet, bet mazais peldbaseins nav pieejams publiskai peldēšanai.


12 komentārs

  1. Skaidra

    Skaidra, 24. februāris 2024 - 13:52

    Arī gribu iet ar bērnu uz mazo baseinu, tur tomēr bija forši, agrāk gājām, bet tas nav iespējams. Akvaparks – dārgi.

  2. SIA

    SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils"', 22. februāris 2024 - 16:41

    Labdien, informējam, ka mazajā baseinā notiek peldētapmācību nodarbības. Dienas laikā, kad apmeklētāju skaits nav tik liels, ir iespēja izmantot Ūdens piedzīvojuma parka silto baseinu, lai apmācītu mazuļus peldēšanā.
    Visos Ūdens piedzīvojuma parka baseinos drošības apsvērumu dēļ nepieciešama glābēju klātbūtne, tādēļ mazajā baseinā individuāli pakalpojumi šobrīd netiek sniegti.
    Sākot no marta darba dienās no plkst.12:00-17:00 plānojam ieviest īpašo cenu Ūdens piedzīvojuma parkā māmiņām ar mazuļiem.

    1. Sašutis

      Atbilde: SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils"'

      Sašutis, 22. februāris 2024 - 23:30

      Siltajā baseinā ir 20, varbūt 25 centimetru dziļš ūdens – par kādu peldēšanas apmācību Jūs runājiet? Peldēt var mēģināt viļņu baseinā, kurā ir auksts ūdens, nevienmērīgs dziļums, un viļņi? Un piedāvāt iet darba laikā darba dienās uz akvaparku ir nekaunības kalngals. Un nobeidzot, nepieciešama glābēja klātbūtne – nu tad nodrošiniet glābēja klātbūtni. Kurā rīcībspējīgā uzņēmumā pie darbinieku trūkuma slēdz veselu nodaļu? Ne mājaslapā, ne cv.lv, ne livinventspils.lv – nekur neatradu, ka Olimpiskais centrs “Ventspils” ir atvērta glābēja vakance. Jūs laikam vienkārši smejaties par cilvēkiem. Lūdzu sāciet vienreiz strādāt, nevis eksistēt un paļauties pašvaldības naudu dīkstāvei. P.s. Tēviem atlaide nepienāksies, tikai māmiņām? Ļoti gaidām Jūsu atbildi.

      1. Rūdis

        Atbilde: Sašutis

        Rūdis, 23. februāris 2024 - 10:56

        Vispar jau ir ari siltais dzilais baseins, kur manitas mammas ar berniem vairuma. Kur problema? Te jau vairak izklausas pec – viss un visi ir slikti.

      2. Olga

        Atbilde: Sašutis

        Olga, 23. februāris 2024 - 11:02

        Neiet kopā Jūsu rakstītais – “nenoēdiet pašvaldības naudu, bet lieciet vienam glābējam sēdēt klāt tukšam baseinam”…
        Un ja jau netieciet pa dienu, kad mazais baseins ir brīvs, vakarā jau nekādi nesanāks tur pat iespraukties, jo tur cik zinu, notiek bērniem peldēšanas apmācības. Kad tad Jūs gribējāt tur iet peldēt? Izdzīt veselu grupu ārā lai Jūs vienatnē tur papeldētu? 🙂 Ko tad īsti gribat?

      3. !

        Atbilde: Sašutis

        !, 23. februāris 2024 - 14:26

        Var jau nodrošināt glābēju un visu pārējo, tikai jārēķinās, ka tas būtiski sadārdzinās pakalpojumu. Vai par dārgāku cenu būs apmeklētāji – droši vien, ka nē.
        Jebkurā uzņēmumā, kurš strādā domājot līdzi slēgs kādu nodaļu, ja trūks darbinieki, nevis spiedīs uz darbinieku pārslodzi vai kādu drošības pasākumu neievērošanu.
        Baseins ir paaugstinātas bīstamības vieta. darbinieki, īpaši glābēji tur nedrīkst būt pārguruši un zaudēt uzmanību.
        Jebkurš uzņēmums domā par to, kā nodrošināt savu funkcionalitāti bez zaudējumiem. Baseins nav nekāda labdarības iestāde.

      4. SIA

        Atbilde: Sašutis

        SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils"', 23. februāris 2024 - 16:53

        Ūdens piedzīvojumu parka siltais baseins ir labi piemērots apmeklējumiem vecākiem kopā ar bērniem. Tā max. dziļums ir 1.1m un ūdens temperatūra baseinā ir 36’C.
        Viļņu baseinā mākslīgie viļņi nav pastāvīgi, bet tikai periodiski. Viļņu baseinā ūdens temperatūra ir 27’C, kas ir optimāla ūdens aktivitātēm.
        Mazajā baseinā peldapmācības bērniem organizē Biedrība “Sporta centrs “Ezerzeme””, trenera Pāvela Vilcāna vadībā, mob.tel. 29339782. Biedrība ir saņēmusi interešu izglītības licenci peldapmācībās.
        Tāpat mazajā baseinā nodarbības topošajām māmiņām un peldēšanu vecākiem kopā ar mazuļiem organizē trenere Ieva Kārše, mob.tel. 28287338.
        Atkarībā no pieprasījuma, nodarbības tiek organizētas arī brīvdienās.
        Visus interesentus par nodarbībām un to laikiem lūdzu sazināties individuāli ar treneriem.

        Par speciālajiem piedāvājumiem vecākam kopā ar bērniem informēsim atsevišķi un tas būs pieejams jebkuram vecākam neatkarīgi no dzimuma.

  3. Peldētgribētāja

    Peldētgribētāja, 22. februāris 2024 - 09:58

    Pilnīgi piekrītu, ka aplami strādā mazais baseins! Tāda sava veida piespiedu sistēma – maksā trenerim par nodarbību un tad drīksti iet, bet ja nemaksāsi – tev nebūs peldēt… Protams būs atbilde – var noīrēt visu baseinu – bet kurš to var atļauties… Gribu aiziet ar savu bērnu pamācīt tam peldēt, bet tas nav iespējams. Kad es biju maza, ar vecmammu katru piektdienas vakaru gāju – vienas no labākajām bērnības atmiņām! Lūdzu atvērt kaut 10 stundas nedēļā publiskam apmeklējumam

    1. Peldbaseins

      Atbilde: Peldētgribētāja

      Peldbaseins, 22. februāris 2024 - 14:16

      Trenerim? Kādam? Biju gatava arī maksāt par peldnodarbībām. Kopš 2023. gada septembra gaidu zvanu no trenera par peldnodarbībām. Oktobrī zvanīju vēlreiz, treneris teica, ka sazināsies, kad būs savākta grupa. Joprojām nav nekādu ziņu. Mums tas nav vajadzīgs prieka pēc, tas ir ārsta ieteikums. Ārstniecisko vingrošanu gaidām kopš 2023. gada aprīļa un uz beldbaseinu nevaram tikt, kas vispār notiek?

      1. Gatis

        Atbilde: Peldbaseins

        Gatis, 22. februāris 2024 - 19:00

        Var taču iet un peldēt uz nebēdu gan lielajā baseinā, gan akvaparkā – tur tas viļņu baseins un siltais bērnu baseins. Kur problēma? Visu tikai vajag dramatizet un uz paplātes padot..

        1. Peldbaseins

          Atbilde: Gatis

          Peldbaseins, 22. februāris 2024 - 21:13

          Ar mazo bērnu lielajā peldbaseinā? Jūs redzējāt kādas cenas ir akvaparkā? Ne katrs var atļauties izmantot akvaparku regulārajām apmeklējumam.

      2. Olafs

        Atbilde: Peldbaseins

        Olafs, 09. marts 2024 - 08:48

        Bet it kā Jūs pati atbildējāt uz savu jautājumu. Grupa laikam nav savākusies, vai vienkārši nav vietas. Vienkārši aizejiet klātienē pie trenera un izrunājiet, bet ne tē kliedziet pa labi un pa kreizi. Man dēls tik tikko tika jo pienāca viņa rinda. Sēdējam un gaidījām. Cik redzēju grupas ir pilnīgi jokomolektētas un brīvo vietu vienkarši nav. Ir arī par šo jāpadomā, bet ne vienkārši kliegt. Jauku dienu visiem.

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture