Jauno vecāku pieredzes stāsts:Kalēju ģimene meitiņu vēlējās sagaidīt ar vecmāti Aiju

1

Starptautiskās sieviešu dienas pēcpusdienā mājupceļā no Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļas posās mazā Ariela un viņas vecāki. Mirkli pirms došanās mājup uz Rīgu, dzemdību pieredzē dalās Kalēju ģimene.

“Man bija svarīgi, lai dzemdībās ir kāds, kam uzticēties. Vecmāte Aija sagaidīja gan mani, gan manu mazo māsu, līdz ar ko tieši viņu vēlējāmies kā mūsu vecmāti,” sarunu uzsāk māmiņa Janeta.

Ģimene svārstījusies starp dzemdībām Rīgā un Ventspilī, tomēr lēmuši par labu Ventspils slimnīcai, un savu lēmumu nenožēlo ne mirkli – vecāki priecājas par personāla silto, mīlestības pilno attieksmi un iespēju būt kopā ar mazulīti ik brīdi, mazulītei saņemot jebkuru procedūru. Arielas tētis Uvis, kas pats dzimis Rīgā, teic, ka ir patīkami pārsteigts par personāla rūpēm – vecmātes, māsiņas un citi speciālisti regulāri pārbauda, vai ģimenei kā netrūkst, vai jūtas labi un ērti. “Šādas rūpes un siltumu Rīgā, visticamāk, mēs nesaņemtu,” teic tētis.

Māmiņa arī īpašu paldies saka vecmātei Aijai Ziemelei – pateicoties vecmātes iedrošinājumam un profesionālam komandas darbam, bija iespējamas dabīgas dzemdības, neskatoties uz nelieliem sarežģījumiem, turklāt vecāki jutuši lielu atbalstu visu uzturēšanās Ventspils slimnīcā laiku – vecākiem, kas gaida pirmdzimto, tas ir īpaši svarīgi.

Vecāki tika uzrunāti pēc dalīšanās ar savu pieredzi Instagram, atzīmējot ierakstā Ventspils Dzemdību nodaļas kontu @dzimis_ventspili. Ventspils slimnīca aicina māmiņas dalīties savā dzemdību stāstā, atzīmējot stāstā vai ierakstā @dzimis_ventspili, tā iedvesmojot arī citas māmiņas!

Ventspils Dzemdību nodaļu kā vietu, kur piedzīvot pirmo tikšanos ar savu bērniņu, izvēlas māmiņas no visas Latvijas. Ventspils slimnīcā iespējamas gan tradicionālās, gan ūdens dzemdības kvalificētu ārstu, pieredzējušu, gādīgu vecmāšu aprūpē, mājīgā vidē ar mūsdienīgu aprīkojumu.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture