Problēma ar informāciju

Jautājums uzdots: Jautājums Jūras vārtu vadībai 15. marts

Vēlos jautāt, kāpēc teātra nams “Jūras vārti” neuzskata par nepieciešamu sniegt pilnvērtīgu informāciju par atceltajiem koncertiem? Vakar vairāku draudzeņu pulciņā mērojām ceļu no Talsiem uz Ventspili, lai apmeklētu Paukštello koncertu. Vēl rīta pusē Latvijas Radio 2 gari un plaši stāstīja par šo pasākumu, bet, ierodoties Ventspilī, diemžēl, konstatējām, ka tas nenotiek. Un nesakiet, ka informācija bija publicēta feisbukā vai kur tur vēl. Ne visi cilvēki lieto internetu, īpaši vecāka gadugājuma. Cik esam apmeklējušas “Jūras vārtus”, pārāk daudz jaunu cilvēku skatītāju zālē neredz. Tā kā šis nav pirmais pasākums, kas pēdējā laikā tiek atcelts vai pārcelts, tad turpmāk ļoti gribētos cerēt uz apmeklētājam draudzīgāku attieksmi. Ar cieņu, Biruta Skujiņa


5 comments

  1. vadims

    vadims, 16. marts 2024 - 10:50

    Par koncertiem kā tādiem reklāmas kuras skan Radio ir ierakstītas, tad vajadzētu tādas pašas reklāmas ierakstīt arī par koncertu atcelšanu. Ar komunikāciju valstī ir lielas problēmas.

  2. Kurzemes filharmonija

    Kurzemes filharmonija, 15. marts 2024 - 15:52

    Labdien, cien. Skujiņas kundze! SIA “Kurzemes filharmonija” atvainojas par radušos situāciju saistībā ar nenotikušo Jāņa Paukštello 50 skatuves darba gadu jubilejas koncertu Ventspilī, teātra namā “Jūras vārti” 14. martā plkst. 19.00.
    SIA “Kurzemes filharmonija” no savas puses informāciju par koncerta pārcelšanu uz š.g. 20. oktobri ievietoja teātra nama “Jūras vārti” mājas lapā un Facebook lapā, kā arī nosūtīja precizētu informāciju ziņu aģentūrai “Leta”, portālam http://www.ventasbalss.lv.
    Informējam, ka Jāņa Paukštello koncerttūri Latvijā organizē biedrība “Salacgrīvas novada aktīvās atpūtas klubs “Positivus travel””, kurai šajā gadījumā vajadzēja parūpēties par plašāku informācijas izplatīšanu sakarā ar koncerta pārcelšanu Ventspilī.
    Vairāk informācijas pa tālr. 26538207 (Rihards Vītols, biedrība “Salacgrīvas novada aktīvās atpūtas klubs “Positivus travel””).

  3. Specialists5

    Specialists5, 15. marts 2024 - 14:15

    Kā vēl, ja ne ”caur internetu”, cilvēki varētu uzzināt, ka koncerts nenotiek.
    Vai tiešām autore uzskata, ka JV maksās par radio/ TV raidlaiku, lai paziņotu, ka kaut kas NEnotiek? Publikācijas presē ir par ilgu/ vēlu. Citi mediji man tagad nenāk prātā.

    1. Starp citu

      Atbilde: Specialists5

      Starp citu, 15. marts 2024 - 19:28

      Ja par atcelšanu bija zināms iepriekš, tad kāpēc koncerta dienā radio izskan maldinoša informācija. Vai arī to nav iespējams sakārtot?

      1. Kristaps

        Atbilde: Starp citu

        Kristaps, 18. marts 2024 - 08:50

        Bet tev iedoti organizatoru kontakti, zvani un jautā. Jāsaprot, ka ne visu pasākumu reklāmu liek jūras vārti. Ja viņi to neliek, tad viņi to nevar arī atcelt. Reklāmu lika organizatori, viņi tikai zina, kur un kad izskan reklāma un tikai viņi ir tiesīgi to atcelt.

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture