CSDD & spogulis

Jautājums uzdots: Rohthoff 19. marts

Vai varētu uzstādīt spoguli uz Ganību ielas, pretī izbrauktuvei no CSDD apskates vietas. Lielākā daļa autovadītāju šo vietu izmanto reizi gadā, kāds biežāk, taču redzamības un drošības vajadzība no tā nemazinās. Iespējams , šeit nav notikuši satiksmes negadījumi , tomēr vai vajag , lai ar tikko izietu skati nošķiltu auto? Stāvvietā novietotie auto traucē pārskatīt Ganību ielu, kas tieši tajā vietā veido nelielu līkumu.


4 comments

  1. VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija”

    VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija”, 20. marts 2024 - 14:26

    Labdien! CSDD speciālisti apsekos norādīto vietu un izvērtēs iespēju uzlabot satiksmes drošību izbraucot no klientu apkalpošanas centra. Vienlaikus norādām, ka sfēriskā satiksmes spoguļa uzstādīšana nereti nesniedz gaidīto satiksmes drošības uzlabošanu, bet gluži pretēji – jo tas rada izkropļotu attēlu, sniedzot nepareizu priekšstatu par attālumu, kādā atrodas tuvojošais transportlīdzeklis, kā arī tā funkcionalitāte ir ierobežota diennakts tumšajā laikā un sliktos laikapstākļos. Pateicamies par iesaisti satiksmes drošības jautājumos.

    1. Rohthoff

      Atbilde: VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija”

      Rohthoff, 22. marts 2024 - 07:14

      Es tomēr gaidu,ka tieši CSDD radīs un rādīs piemēru drošai transporta kustībai ap savu teritoriju un komentārs par spoguļu mazefektivitāti bija komentētāja subjektīvs viedoklis.Lai izdodas!

  2. Vienotas informācijas telpa

    Vienotas informācijas telpa, 19. marts 2024 - 16:45

    Tiešām jābrīnās , kā pie iestādes , kuras nosaukumā ir ietverti vārdi ,,Satiksmes drošība” , nav līdz tam aizdomājusies.

  3. Rd

    Rd, 19. marts 2024 - 14:41

    Jā, un, ja stāvvieta ir pilna un skates laikā trāpās aktīva plūsma uz vai no ražotnēm, auto pamani tikai tad, kad esi jau šķērsojis pirmo ielas pusi. Tad nu spied gāzi grīdā vai stāvi uz ceļa, jo savādāk tur pārredzēt nevar. Pašam no lidostas braucot vairākas reizes kāds ir gandrīz ieskrējis degunā, izbraucot no CSDD/

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture