Pilates un funkcionālie treniņi Kurzemes Rehabilitācijas centrā

1

Darbam Kurzemes Rehabilitācijas centrā piesaistīti divi sertificēti fitnesa treneri – Sintija Tīruma un Miks Laksbergs, kuri piedāvās gan grupu, gan individuālās nodarbības – pilates, funkcionālos treniņus, “Animal flow” jeb mobilitātes un koordinācijas nodarbības. Drīzumā tiks piedāvāti arī vispārējās fiziskās sagatavotības treniņi bērniem un jauniešiem. Gan Sintija, gan Miks ir sertificēti fitnesa treneri, kā arī ieguvuši maģistra grādu Sporta zinātnē – kvalifikācijā sporta skolotājs.

Pilates no 25. marta

Zemas intensitātes nodarbība galvenokārt dziļās muskulatūras stiprināšanai, ietverot lēnu un kontrolētu vingrinājumu izpildi, kā arī pareizu elpošanu vingrinājumu laikā. Nodarbība pareizai stājai un veselai mugurai. Iepriekšējā fiziskā sagatavotība nav nepieciešama. Bez vecuma ierobežojuma. Pirmais treniņš jau 25. martā.

Pirmdienās plkst. 19.00 (trenere Sintija)

Trešdienās plkst. 19.00 (trenere Sintija)

Maksa par dalību pilašu treniņā – 10 eiro, abonements 10 nodarbībām – 75 eiro (7,50 eiro par nodarbību). Pieteikties, zvanot pa tālruni 63624727.

Funkcionālie treniņi no 26. marta

Vidējas intensitātes nodarbība ikdienas kustību kvalitātes uzlabošanai un ķermeņa vispārējai fiziskajai attīstībai ar vienkāršu un kompleksu vingrinājumu palīdzību. 

Otrdienās plkst. 19.00 (trenere Sintija)

Ceturtdienās plkst. 19.00 (trenere Sintija)

Sestdienās plkst. 11:00 ( treneris Miks)

Maksa par dalību funkcionālajā treniņā – 10 eiro, abonements 10 nodarbībām 75 eiro (7,50 eiro par nodarbību). Pieteikties, zvanot pa tālruni 63624727.

“Animal flow” no 5. aprīļa

Galvenokārt uz mobilitāti un koordināciju vērsta nodarbība, kas ļauj efektīvi apgūt kontroli pār savu ķermeni un iemāca pārvaldīt ķermeni kā vienotu veselumu. Vairums kustību līdzinās dzīvnieku veiktajām, tādēļ to nosaukumos tiek izmantota atsauce uz dzīvnieku pasauli. Nodarbībai nav nepieciešama iepriekšējā fiziskā sagatavotība, kustību izpildes variācijas ļauj pielāgot slodzi atbilstoši katra spējām un sagatavotībai.

Piektdienās plkst. 18.00 (treneris Miks)

Maksa par dalību “Animal flow” nodarbībā – 10 eiro, abonements 10 nodarbībām – 75 eiro (7,50 eiro par nodarbību). Pieteikties, zvanot pa tālruni 63624727.

Nodarbības bērniem un jauniešiem

Drīzumā tiks piedāvātas arī grupu un individuālās nodarbības bērniem un jauniešiem (no 1,5 līdz 18 gadiem) un tiks izziņota iespēja pieteiktiem. Balstoties uz pieprasījumu, tiks nokomplektēts grupas. Nodarbības bērniem un jauniešiem plānotas darba dienu vakaros plkst. 17.00 un sestdienās. Bērniem nodarbības vadīs trenere Sintija, bet jauniešiem – Miks.

Nodarbību galvenie mērķi ir attīstīt fiziskās īpašības (spēku, ātrumu, izturību, veiklību, lokanību, koordināciju), uzlabot motorās prasmes (iet, skriet, lēkt, mest, tvert, rāpties u.c.), kā arī radīt interesi par fiziskajām aktivitātēm un to nepieciešamību ikdienā.

Maksa par dalību bērnu un jauniešu nodarbībā – 8 eiro. abonements 10 nodarbībām – 60 eiro (6,00 eiro par nodarbību).


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture