Starppilsētu maršrutos – jauns abonementu biļešu veids

1

Mainoties braukšanas maksas tarifam reģionālajā sabiedriskajā transportā, šajos maršrutos mainās arī abonementa biļešu iegādes un izmantošanas kārtības.

Jau iepriekš esam informējuši par to, ka pasūtītājs – valsts SIA “Autotransporta direkcija”  – no 1. aprīļa maina braukšanas maksas tarifu reģionālajos (starppilsētu un novada) maršrutos. Līdz ar tarifa maiņu tiek ieviesta arī jauna kārtība abonementa biļešu iegādei un izmantošanai.

Turpmāk abonementa biļetēm būs tikai viens veids – laika biļete 30 dienām. Jaunums ir tas, ka pasažieris var izvēlēties datumu, no kura biļete ir derīga. Tās lietošanas termiņš ir 30 dienas no izvēlētā datuma. Šāda biļete ir izdevīga regulārajiem pasažieriem.

Ja iepriekš mēnešbiļete autobusa pasažierim atmaksājās pēc 41 brauciena, tad pēc jaunās tarifu sistēmas ieguvums pasažierim būs jau no 21. brauciena. Līdz ar to pasažieri, kuri sabiedrisko transportu lieto bieži, maksās mazāk.

Atgādinām, ka ar jaunajām biļešu cenām maršrutos, ko apkalpo pašvaldības SIA “Ventspils reiss” var iepazīties interneta vietnē www.ventspils.lv, sīkāka informācija atrodama arī www.1188.lv un www.autoosta.lv .


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture