Par Jāņa vītoliņa nekorekto uzvedību publiskajā vidē.

Jautājums uzdots: D. Osenieks 05. aprīlis

Gribu atgādināt Jānim Vītoliņam, ka mēs dzīvojam demokrātiskā valstī un katram ir atļauts izteikties kā viņš grib un prot.
Jūs jāsaprot, ka esat publiska persona, kur atalgojumu saņem nodokļu maksātāju naudas.

Draudēt komentētajam Kapteinim, par izteikto viedokli ir nekorekti un amorāli.

Jūs savas komentāros regulāri vainojat valdību, ekonomisko situāciju pasaulē, Eiropas līderus u.c., bet neviens nav iedomājies no viņiem jums publiski draudēt ar tiesu, lai kādi arī būtu bijuši apvainojumi. Neviens, kā jūs, nav lūdzis kaut kādus pierādījumus.

Cik atceros, jūs jau tiesājaties ar vienu viedokļa paudēju.

Lai kā arī negribētos, gribas vilkt paralēles ar mūsu lielo, agresīvo kaimiņu valsti. Tur regulāri tiek iedzīvotājiem aizbāztas mutes, vainoti pilnīgi visi un, kā to darāt jūs, viss tiek pamatots…mani vēlētāji mani ievēlēja….

Arī komentāru dzēšana nav atbalstāma. Kāpēc jūs izdzēsāt studentu, kurš vēlējās iepazīties ar jūsu izstrādāto maģistra darbu.

Jāni Vītoliņ, vai jūs nejūtat…ir pienācis laiks…..


  • Ventspils valstspilsētas pašvaldība

    Atbilde: Ventspils valstspilsētas pašvaldība 05. aprīlis

    Labdien! Ventspils valstspilsētas pāsvaldības iestāde “Ventspils domes administrācija” informē, ka saskaņā ar portāla http://www.ventspils.lv lietošanas noteikumiem Portāla lietotājiem ir aizliegts portālā ievietot komentārus, kas pārkāpj normatīvo aktu prasības, tai skaitā aizliegts ievietot neētiskus komentārus, kas pārkāpj morāles, tikumības un pieklājības normas, kā arī nevainīguma prezumpcijas principu. Tāpat aizliegts ievietot komentārus, kas aizskar cilvēka godu un cieņu. Aicinām iepazīties ar Portāla lietošanas noteikumiem šeit: https://www.ventspils.lv/lietosanas-noteikumi/.
    Kā arī informējam, ka ikvienam ir iespējams pieteikties uz pieņemšanas laiku klātienē pie Domes priekšsēdētāja Jāņa Vītoliņa un uzdot sev interesējošos jautājumus un saņemt atbildes, tai skaitā par J.Vītoliņa izstrādāto maģistra grāda diplomdarbu.

13 komentārs

  1. Vadims

    Vadims, 07. aprīlis 2024 - 11:25

    Man būtu jautājums Domes pr-jam Vītoliņa k-gam. Vienā no saviem komentāriem Jūs pieminējāt iegūto izglītību kura iegūta Rīgas ekonomiskajā Augstskolā un tieši biznesa jomā un vai šajā sakarā Jūs neesat domājis par savu biznesu-uzņēmēj darbību un pie reizes apskatītos kā iegūtā izglītība palīdz šajā biznesa jomā kur pašam būtu jāpelna. Ar cieņu.

    1. Jānis Vītoliņš

      Atbilde: Vadims

      Jānis Vītoliņš, 08. aprīlis 2024 - 12:05

      Man nav konkrēta mērķa iesaistīties uzņēmējdarbībā. Maģistra izglītība ekonomikā man lieti noderēja arī pašvaldības darbā, jo pilsētas ekonomiskā attīstība ir katras pašvaldības galvenais uzdevums.

      1. Vadims

        Atbilde: Jānis Vītoliņš

        Vadims, 08. aprīlis 2024 - 17:45

        Liels paldies Jums par sniegto atbildi un lai viss notiek tā kā Jūs esat iecerējis.Ar cieņu.

    2. ...

      Atbilde: Vadims

      ..., 08. aprīlis 2024 - 13:34

      Šādās programmās māca biznesa procesus, to nozīmi, vadības procesus – tās ir prasmes, kas nepieciešamas vadītājiem jebkurā nozarē, ne tikai privātajā biznesā. Nekur jau netiek mācīti, skoloti domes priekšsēdētāji vai prezidenti. Tās ir prasmes, ko iegūst gan apgūstot dažādas zināšanas, gan ilgstošā darba pieredzē.

  2. Kapteinis

    Kapteinis, 06. aprīlis 2024 - 22:05

    wow! Nemaz nebiju ievērojis, ka man tika izteikti draudi, jo iepriekšējai diskusijai pat vairs nesekoju līdzi.
    Tur es izteicu savu subjektīvo viedokli, un man uz to ir tiesības kā nodokļu maksātājam mūsu pilsētā. Nezinu kurā vietā es kādu esmu nosaucis par zagli, vai ko tamlīdzīgu, jo par zagšanu, vai nezagšanu manos komentāros vispār nav runa!
    Izteicu savas domas, ka jābeidz visās mūsu pašu problēmās vainot citus ārpus Ventspils – kādu zupu paši vārījām, tāda tagad pašiem ir jāēd, un nav ko vainot Kariņu.
    Atkārtošu vēlreiz ko pateicu, lai tiem kas neprot lasīt paliek skaidrs, ka krievija deva politisku rīkojumu jau 2000 gadu sākumā apiet Baltijas valstu ostas (to skaitā Ventspili), kā rezultātā gadu no gada Rīga un Ventspils ir zaudējusi milzīgu skaitu kravas (un tas nav noticis pēkšņi Kariņa laikā), bet krievija to darīja apzināti un ilgstoši.
    Šajā pašā laikā Liepājā notika liela krīze ar AS ”Liepājas metalurgs”, kas ļoti ietekmēja Liepājas ekonomiku un visu pilsētu, bet šodien ir situācija, ka jau vairākus gadus Liepājas ostā pārkrauto kravu daudzums turās uz vietas, vai pat nedaudz bija pieaudzis. Es Liepājas pilsētas un ostas vadību varu tikai paslavēt, ka ir tikuši galā un skatās uz priekšu kā attīstīties tālāk.
    Šeit speciāli ielikšu linku par to, ka Liepāja šogad pabeigs izbūvēt dzeramā ūdens termināļus, kas nozīmē, ka viņiem būs stabilas lejamkravas, kas ir 100% neatkarīgas no krievijas, vai baltkrievijas politiskajiem lēmumiem.

    https://www.lsm.lv/raksts/zinas/ekonomika/liepaja-buve-iespaidigu-dzerama-udens-terminali.a475891/

    1. ..

      Atbilde: Kapteinis

      .., 08. aprīlis 2024 - 13:30

      Tā interesēja un tā veidoji diskusiju, ka pat nesekoji līdzi vai un ko Tev atbild!? Tad jau nu dien esi ieinteresēts šajās lietās, nevis tikai tukši izliec žulti pēc pieprasījuma…

  3. hehe

    hehe, 06. aprīlis 2024 - 14:19

    Vispār jau šī ieraksta autors melo. Nav katram tiesības izteikties kā grib un kā māk. Vārda brīvība nav neierobežota brīvība. Tā ir ierobežota ar likumu. Patiesībā tāda vārda brīvība nekur neeksistē.
    Diez vai šī ieraksta autors aizstāvētu kāda idiota tiesības staigāt viņam pakaļ un lamāt viņu visu laiku pretīgos vārdos un piesiet viņam izdomātus melus. Vārdam ir brīvība tik tālu cik tas nepārkāpj likumus un noteiktās normas. Tas nozīmē to, ka tu drīksti teikt, ka tev nepatīk kāds politiķis un pamatot to ar patiesiem (nevis izdomātiem) faktiem, bet tiu nevari melot un teikt, ka tas politiķis ir pedofīls, kanibāls vai citplanētiešu krabis.

    1. Visi ir vienlīdzīgi, bet daži tomēr vienlīdzīgāki par citiem

      Atbilde: hehe

      Visi ir vienlīdzīgi, bet daži tomēr vienlīdzīgāki par citiem, 06. aprīlis 2024 - 17:48

      Ir tādi izredzētie, kas var, un ir vēl parastie mirstīgie, kas nevar runāt to, ko grib, kaut arī viņiem būtu 100% taisnība.

      1. ..

        Atbilde: Visi ir vienlīdzīgi, bet daži tomēr vienlīdzīgāki par citiem

        .., 08. aprīlis 2024 - 13:28

        Interesanti, ka Tu vari teikt, ko gribi, neatkarīgi vai pārbaudīta informācija, vai žults. Bet visi citi, kas izsakās ir kaut kādi algotņi vai izredzētie.. Ja reiz cīnies par vārda brīvību, tad paliec pie saviem vārdiem un ļauj izteikties ikvienam, nenoniecinot to teikto!

        1. Ko var darīt, ja tev nedalec?!

          Atbilde: ..

          Ko var darīt, ja tev nedalec?!, 08. aprīlis 2024 - 14:01

          Nepārtaisi manis teikto “pa savam”, bet vēlreiz pārlasi! Jācer, ka kaut kad tev pieleks. Vēlams uz katru komentāru, kas tev nepatīk, lieki neizpausties, lai kārtējo reizi neparādītu savu stulbumu. Domes darbiniekam taču sevi jāparāda no labās puses, ko gan nevar teikt par tevi. Un tas nav tikai mans viedoklis!

  4. Kristaps

    Kristaps, 05. aprīlis 2024 - 13:07

    Katra pilsoņa pienākums pie noteiktām situācijām, draudiem – vērsties tiesībsargājošajās iestādēs. Nevajag lasīt katru otro rindu un izdomāt pasakas pa vidam, komentētājs tika aicināts izteikties konkrēti, minot konkrētas situācijas, nevis paust ļoti virspusējus un nepatiesus apgalvojumus. Brīdinājums bija par nepatiesajiem apmelojumiem, ne komentēšanu.
    Ja Vītoliņš negribētu, ka te kāds komentē un izsaka viedokli, tāda iespēja nebūtu, tie tiktu noslēgti. Tā kā kārtējā tukšā muldēšana. Ja paskatās, dzēsti tiek komentāri, kur kāds ir nopietni pārkāpis pār strīpu, pārkāpjot jau noteikumus, jāsaprot, ka šī nav kaut kāda privātā tenku lapa, kur kāds pelna ar klikšķiem un komentāriem, šī ir domes mājas lapa, viņiem ir jāpakļaujas likumu normām un noteikumiem par to kas tajās redzams. Domei var uzlikt sodu arī, ja kāds trakais iekomentējis kaut kādu murgu, kas neatbilst normām, jo tehniski šāda informācija tad ir publiski pieejama domes lapā. Vajag prātu pieslēgt savos spriedelējumos.

    1. Martai pē

      Atbilde: Kristaps

      Martai pē, 05. aprīlis 2024 - 14:17

      Un kā ar tevi pašu? Vai par iedzīvotāju prātu “čakarēšanu” ilgtermiņā tevi jau sen nevajadzēja “atslēgt”?
      Ja kāds ar pelna ar komentēšanu, tad tā esi tu. Pie tam nekādi noteikumi un likumi uz tevi neattiecas. Te viens komentētājs interesējās, kas ir marta p, ko neviens nevar ciest. Tad nu lūk, šeit tev ir iespēja atklāt savu identitāti-vārdu, uzvārdu, domē ieņemamo amatu studijā! Tautai jāzina savi “varoņi”!

  5. Viesis

    Viesis, 05. aprīlis 2024 - 12:36

    Gaidi sankcijas!

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture