Dr. Kolosovs papildina zināšanas pie pasaules līmeņa traumatologiem

1

Š.g. 21. martā Ventspils slimnīcas Traumatoloģijas nodaļas vadītājs, traumatologs – ortopēds Dr. Igors Kolosovs pēc organizatoru uzaicinājuma piedalījās traumatologu apmācībās Polijā – Poznaņas ortopēdiskajā klīnikā “Rehasport Clinic”.

Klīnikā “Rehasport Clinic” operācijas veic divi pasaules līmeņa traumatologi – Prof. Tomašs Pionteks (Tomasz Piontek), kurš specializējies ceļu, gūžu un pēdas locītavu artroskopijā, un Prof. Pšemislavs Lubiatovskis (Przemysław Lubiatowski), kurš specializējies pleca locītavu artroskopijā un ir daudzu zinātnisko rakstu un publikāciju autors.

Abi Polijas klīnikā praktizējošie profesori ir arī starptautiski atzīti traumatoloģijas artroskopisko operāciju tehnikas treneri, apmācot speciālistus visā pasaulē. Apmācības Polijā organizēja medicīnas tehnoloģiju uzņēmums “Smith&Nephew”.

Dr. Kolosovs kopā ar prof. Lubiatovski piedalījies pleca locītavas artroskopijā, veicot saišu un cīpslu plastiku. “Apmācību laikā man bija iespēja piedalīties vairākās unikālās operācijās, iegūstot nenovērtējamu pieredzi, turklāt strādājot kopā ar vieniem no pasaules labākajiem manas jomas speciālistiem. Iegūtās zināšanas būs iespējams pielietot arī darbā ar pacientiem slimnīcā,” norāda Dr.Kolosovs.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture