Tuvojoties vasarai, parādās divu veidu gaidītāji. Vieni, kas domā par pludmales sezonu! Otri, kas sapņo par vasaras ballītēm! Ventspils tehnikums ir tie otrie un vasarai tuvojoties, piedāvā meistarklases, kas Jūsu dārza svētkus padarīs neaizmirstamus!
Pirms garajām brīvdienām 3. maijā aicinām uz meistarklasi “Latvijas ūdeņu zivis”, ko vadīs Slow food Latvijas šefpavāru aliasnses biedrs, atpazīstamais pavārs un bioloģiskās pārtikas vēstnesis Ingmārs Ladigs. Kopīgi tiks gatavotas zivs uzkodas svaigā veidā – tartars, carpaccio, seviče, karstās uzkodas uz grila un zivs sāls garozā. Kā īpašs kompliments no pavāra – saldais ēdiens, ko pasniedz pēc zivs maltītes – limončello trifele.
Meistarklase “Latvijas ūdeņu zivis” notiks 3. maijā no plkst. 17.00 – 21.00.
Dalības maksa 50 eiro no personas.
Pieteikšanās līdz 29. aprīlim šeit: https://forms.gle/uVAwAYWj74aYwBEV8
“Mans vasaras sapņu kokteilis” ir meistarklase, kuru vadīs nozares profesionālis, ilggadējs nacionāla līmeņa profesionālās meistarības konkursa Skills Latvia eksperts, atraktīvais bārmenis Pēteris Repečko, demonstrējot vairākas iecienītas vasaras kokteiļu receptes. Katrs pats varēs pamēģināt kā sajaukt labākās proporcijas tieši sev un kā pagatavot neaizmirstamus bezalkoholiskos kokteiļus.
Meistarklase “Mans vasaras sapņu kokteilis” notiks 10. maijā no plkst. 18.00 – 21.00.
Dalības maksa 35 eiro no personas.
Pieteikšanās līdz 5. maijam šeit: https://forms.gle/YeYtYs9mxzwsYYZJA
Cik bieži izvēlamies rozā vīnu? Meistarklasē “Vasara un rozā vīns” restorāna “Whitehouse” direktore un pieredzējusi restorānu segmenta attīstītāja Inese Vīcupa iepazīstinās ar rozā vīnu šarmu. Baudīsim, iepazīsimies gan ar demokrātisko lielveikalu piedāvājumu, gan HoReCa. Veidosim vasaras un grila ēdienu saderību ar rozā vīnu un apskatīsim kuros svētkos, kuru labāk izvēlēties.
Meistarklase “Vasara un rozā vīns” notiks 16. maijā no plkst. 18.00 – 22.00.
Dalības maksa 50 eiro no personas.
Pieteikšanās līdz 10. maijam šeit: https://forms.gle/nn9t3NWWVRzxNQmq8
Nav noslēpums, ka mēs paši spējam piedot “garšu” savām vasaras izvēlēm. Tā arī ēdieniem garšu piedod dažādas mērcītes un garšvielas. Meistarklasē “Vasaras garšu TOP – DIP mērces” uzņēmuma “Manas garšas” garšvielu maisījumu radītāja un jaunu produktu ieviesēja Baiba Grīnberga ierādīs kā izveidot savu garšu ar pašu jauktām garšvielām. Meistarklases laikā taps tik iecienītās un veselīgās DIP mērcītes, grila mērces, pašu gatavots krēmsiers un paniņu želeja. Un īpašais piedāvājums vecākiem – gatavosim sāļo un saldo popkornu.
Meistarklase notiks 6. jūnijā no plkst. 18.00 – 22.00.
Dalības maksa 45 eiro no personas.
Pieteikšanās līdz 31. maijam šeit: https://forms.gle/o1mzRtzUfDfhSXMR9
Visas meistarklases notiks Ventspils tehnikumā. Dalības maksā ir iekļauts viss nepieciešamais ēdienu pagatavošanai un degustācijām.
Detalizētu informāciju par meistarklasēm un citām aktivitātēm pieaugušo izglītībā, var saņemt Ventspils tehnikuma Mūžizglītības un karjeras izglītības centrā, zvanot pa tālruni
+371 29 224 682 vai rakstot uz e-pastu: [email protected].
Plašāka informācija par iespējām, Ventspils tehnikuma piedāvājumiem un citiem jaunumiem pieejama Ventspils Tehnikuma tīmekļa vietnē www.ventspilstehnikums.lv un sociālo mediju kontos – “Facebook” un “Instagram”.